CYCLOTEST
-
nick nieaktualny
-
Drogie wiem ale moze skuteczne Ja mialam robione hormony... Mialam za wysoka Prolakyne... ale pozniej bralam Duphaston i bylo ok... Lekarz stwierdzil ze jestem zdrowa... Moj facet nie badal sie ale teraz jak bedziemy w PL to idzie na Badanie chromatyny plemnikowej ... I zobaczymy co dalej... Ja tez przejde sie do ginekologa bo moze znowu chormony...http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4
-
A i ja mialam bardzo dlugi okres tak ze nie mialam miesiaczki nawet rok!!!!! Ale to jak bylam jeszcze mloda... Juz to minelo... Mialam tez starszne krwotoki normalnie kałuża krwi byla podemna.. Balam sie pierwszej wizyty u gina ale stwierdzil ze procz wysokiej prolaktyny jestem zdrowa jak ryba... A ile w tym prawdy to ja nie wiem..http://ovufriend.pl/graph/f218632fa0f752934241608f0b61e3f4
-
jak go kupisz to daj znać bo może też się skuszę a czytałaś może opinie na jego temat? też na co dzień nie mieszkam w Polsce więc mam troszkę pod górkę z badaniami za to mój mąż jest już po i wyszło u niego wszystko ok a nawet ponad normę więc teraz na mnie kolej
-
Paula90 jeżeli nadal masz obfite miesiączki, wręcz krwotoki to polecam Ci abyś zrobiła sobie usg transwaginalne. Ja miałam tak, że musiałam dwa zabezpieczenia stosować, nabawiłam się anamii - okazało się, że przyczyną był polip. Jeżeli miałaś usg, to może taka Twoja uroda. Gin. powiedział mi, że polip może powodować niepłodność, dlatego pare cykli nie zaliczam do okresu kiedy się starałam...
-
Moja szwagierka kupila to urzadzenie (cyclotest baby)w niemczech urzywa go z instrukcja do cyclotedt 2 plus... mowi ze ok... ale poszukuje instrukcji do cyclotest baby bo producent zazyczyl 99 zl za instrukcje... moze ktoras poratuje....
-
Cześć Dziewczyny, ja mam ten komputer. Kupiłam go przy poprzedniej ciazy. Zaszlam za pierwszym cyklem jak zaczęłam go używać, chociaż moze to przypadek, ale wcześniej bez niego sie nie udało (fakt próbowaliśmy wcześniej tylko raz). Ogólnie nie wiem czy wart swojej ceny. Plastik straszny i nawet ekranu nie ma podswietlanego (skandal za taka cenę), więc ja bad ranem z latarka musiałam mierzyć temperaturę, chociaż liczy sie skuteczność
PS założyłam tu wątek o komputerach cyklu i tan dziewczyna tez ma cyclotest, tylko ten zwykły, ja mam baby:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 09:18
-
Dziewczyny jeżeli któraś byłaby zainteresowna CYCLOTESTEM BABY to mam takie urządzenie do odsprzedania. Co prawda jest w języku niemieckim ale któraś z forumowiczek poratowała mnie instrukcją obsługi w języku polskim. Jeśli któraś byłaby chętna to zapraszam do kontaktukatowiczanka1
-