X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cykl jak to jest
Odpowiedz

Cykl jak to jest

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od kiedy dziewczyny liczycie cykl od dnia w którym pojawi się chociaż kropka krwi czy od momentu kiedy naprawdę wam się
    "puści"?? ( u mnie miedzy kropką a "laniem się" jest jakies 2 dni)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kropke zaznaczam jako plamienie i system nie traktuje tego jeszcze jako okres.. a tez od plamien do krwawienia mija u mnie okolo 1-2 dni.ja zaznaczam krwawienie jak juz musze podpaske albo tampon uzyc.. jak juz wkladka nie wystarcza..

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile starasz sie juz o dzidziusia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ