X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Cytologia wyniki
Odpowiedz

Cytologia wyniki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2024, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dostałam wyniki cytologii dokładnie taki
    BETHESDA: AI BI CI1g A) OCENA TECHNICZNA ROZMAZU Rozmaz odpowiedni do oceny B) OCENA OGÓLNA ROZMAZU Nie stwierdzono zmian śródnabłonkowych i procesu złośliwego C) INTERPRETACJA / WYNIK (OPIS) Zmiany nienowotworowe Czynniki infekcyjne zmiany flory bakteryjnej. Czy przez taki wynik mogę nie zajść w ciążę ? Muszę czekać za opinią do przyszłego tygodnia dodatkowo spóźnia mi się okres już tydzień a ciąży brak

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼

📅 31.01 szpital 🏥 diagnostyka PCOS

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki

🧔🏽‍♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌

📅 03.02 Androlog

💊folian, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, koenzym Q10, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki
  • Kociara20996 Ekspertka

Wysłany: 26 sierpnia 2024, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam że 20 lipca wyjęłam krążek hormonalny

👩🏻96 🧔🏽‍♂️92

F 2014👦🏼
    J 2016 👦🏽

Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼

📅 31.01 szpital 🏥 diagnostyka PCOS

Badania 2dc nieprawidłowe LH/FSH ❌

💊 fertistim 4000j, omega 3+ dha, NAC, cytrynian magnezu, folian, wit d3 4000j, olej z wiesiołka, olej z czarnuszki, koenzym Q10, zioła 🌿 ojca sroki

🧔🏽‍♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌

📅 03.02 Androlog

💊folian, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, koenzym Q10, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ