Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina wrote:To tak jak ja. Tylko pomyśle o jedzeniu i już kg przybywają 😊
Ale mam nadzieję że tak jak mówisz if mnie ogarnie życiowoKarina lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cóż za piękne figury! Boże pozazdrościć 💟
Właśnie mnie zmotywowalyscie i ściągam fitatu spowrotem bo ostatnio usnęłam bo nie używałam 😁👱♀️
AMH 7,9
❌️ PCOS, IO, F5 hetero, MTHFR hetero, SERPINE1 hetero,
✅️ badania hormonalne, przeciwciała przeciwplemnikowe, p/c. p. antyg. jajnika, MUCHA, kariotypy, CD138, CD56
❔️ANA3 - histony graniczny (+)
12/2023 klinika
✖️ 9x stymulacja lametta 2x1 + ovitrelle
🧔
❌️ 01/2025 morfologia 0%, 01/2025 HBA 75%
✅️ badania hormonalne, kariotypy
✅️ 10/2024 zabieg usunięcia żpn
✅️ 01/2025 fragmentacja DNA 13%
obecnie 24 cs 🤡
✅️ 07/02/2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
🔜 10/03/2025 wizyta z planem leczenia przesunięta ze względu na grypę -
Angi90 wrote:Dajcie spokój... Robię trening z zazdrości!🤣🤣💪
Angi ja tu liczę że wszystkim nam jednak waga pójdzie w końcu do góry i będziemy mieć wieeelkie brzuchy 🤣🤣
san95, eM 🌺, Angi90 , Niaha, Karina, Aśka lubią tę wiadomość
-
Cukruś wrote:Ale się właśnie zastanawiam czy lepiej tak na razie spróbować czy od razu klinika i niech się tam nami zajmą.
Nasienie i tak bym chciała żeby mój mezulek sobie zbadał w następnym cyklu
W klinice i tak pewnie będą rekomendowali żeby drożność zrobić, więc zaczelabym od NFZ 👍 przynajmniej troszkę zaoszczędziszCukruś lubi tę wiadomość
-
Boże dziewczyny!!! Ale jesteście piękne 😍😍😍👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Kropkaxyz wrote:Kochane!
Piszę jeszcze pełna emocji bo... może od początku:)
Od stycznia powiedzmy że regularnie śledziłam każdy wątek- śledziłam ale niezbyt się udzielałam. Byłam po poronieniu, nagle moje wyniki krwi zaczęły wariować tsh wzroslo, wyszła insulinooporość, a do tego wyszło że mam ubytek w bliźnie po cc I jeszcze po kilku latach zdecydowałam się w końcu usunąć guza z piersi więc tak niby się staraliśmy ale z przerwami. Miesiąc temu stwierdziłam że na ten miesiąc odpuszczamy bo w czerwcu wakacje to żeby na spokojnie jechać- wiadomo po poronieniu już chyba nigdy nie będzie spokojnie. Ostatni miesiąc ciągle katar, ból gardła, osłabienie... chciałam dzisiaj wziąć syrop, a że jutro powinnam dostać okres zrobiłam na szybko test tak żeby mieć spokojną głowę i wiecie co... wyszedł pozytywny!!! 😍😍 jestem w szoku! Ileż to człowiek się narobił testów, nagimnastykowal miesiące wcześniej żeby być tu i teraz bo owu... a tutaj 2 razy ❤️ i noo... szok! Jestem przerażona bo w sobotę jedziemy nad morze.
Jestem przykładem odpuść a będzie Ci dane!
P.s. przepraszam że tak się wcielam i nie jestem w temacie (bo przecież w tym miesiącu odpuściłam), ale obiecywałam sobie przez te miesiące że jak przyjdzie co do czego to się pochwalę)
Gratulacje 🥰 z przyjemnością wpiszę Ciebie z dwoma kreseczkami w naszym kalendarzu ❤️❤️❤️Kropkaxyz lubi tę wiadomość
-
Cukruś wrote:A jeszcze pytanie badanie nasienia można sobie iść tak z marszu zrobić np do Bociana?
W sensie nie będąc ich pacjentem. Tylko skorzystać z labolatorium
Wcześniej trzeba się zapisać na jakiś termin, bo muszą salkę zarezerwować 👍Cukruś lubi tę wiadomość
-
moonflower wrote:Angi ja tu liczę że wszystkim nam jednak waga pójdzie w końcu do góry i będziemy mieć wieeelkie brzuchy 🤣🤣
Cukruś, Karina lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀▫️7 dpt bHCG 19,65 prog 14,38▫️9 dpt bHCG 70,43▫️11 dpt bHCG 162 prog 18,09▫️14 dpt bHCG 687,23 prog 28,01
5t5d 21dpt GS 0,93 cm + YS🍀6t1d 24dpt CRL 0,47 cm ❤️ 174 bpm GS 1,44 cm 🔺krwiak 35 mm
7t5d CRL 1,44 cm ❤️159 bpm🔻krwiak 30 mm
10t6d CRL 4,8 cm | 12t6d 🧬6,65 cm ⬇️ryzyka🩷
15t1d leki🔻+ Acard 150 | 18t1d 230 g 🍐+ Luteina
21t0d 405 g 🥥 🧬ok | 22t2d 🍊N💞Ł
26t1d 994 g 🍆| 27t2d 1118 g 🧬ok
13.03 wizyta ⏰
PTP 21.05.2025
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"
-
Agness13 wrote:Cześć Dziewczyny! Ja czytam Was cały czas! Pozdrawiam z Rodos ☀️ Gratki za wszystkie ⏸️ i bety. Trzymam kciuki za Wszystkie 🥰 Mam dużo lepszy humor odkąd czytam to forum.
Ja mam pytanko bo poczytałam tu i zaczęłam brać wiesiołka takie tabletki po 1800mg biorę 2 dziennie i mam dzisiaj 4 dc i tak mnie boli podbrzusze jak nigdy. Myślicie ze to może być przez to? Bo wcześniej wyżej czytałam ze może wzmacniać skurcze macicy. Wcześniej nigdy wiesoła nie brałam.
Wiesiołek może spowodować mikroskurcze, ale nie spotkałam się z tym, żeby one były aż tak odczuwalne. Może na razie zmniejsz dawkę i sprawdź czy to pomoże. Zawsze możesz też zamienić wiesiołek na siemię, ono nie powoduje tych skurczy. -
Dziewczyny jak któraś z Was planuje badanie nasienia w najbliższej przyszłości, to właśnie wyczaiłam że w Invimedzie będzie zniżka z okazji dnia ojca -40% i chyba też na konsultację.
Ja już miałam męża umawiać na ten tydzień ale zobaczyłam przypadkowo, także zaczekamy do 23/06. Z tego co zrozumiałam to Ovufriend będzie rozsyłać wiadomości z kodem zniżkowym.Niaha, Angi90 , Emka06, Cukruś, tetyda lubią tę wiadomość
-
Ale macie figury, ja to się nawet nie pokazuje bo wstyd 🤣🤣🤣🤣🤣starania od 2020r.
01.2023 r.-08.2023 r. Artemida
🔸7x cs letrozolem - starania naturalne ❌
11.2023 r. Kriobank - decyzja o ivf I procedura
🔸 17.02.2024 r. FET 1.1.1 cb ❌
🔸 26.03.2024 r. FET 1.2.2❌
🔸16.04.2024 r. histeroskopia - podcięcie dna macicy
🔸 18.06.2024 r. FET 3.1.2 ❌
07.2024 r. Kriobank II procedura
🔸 13.08.2024r. usunięcie jajowodów (wodniaki), histeroskopia i biopsja endometrium
🔸 28.10.2024r. FET 4.1.1 🙏🏻
5 dpt ⏸️
7 dpt BHCG 66,60 mlu/ml
9 dpt BHCG 176 mlu/ml
11 dpt BHCG 381 mlu/ml
13 dpt BHCG 961,60 mlu/ml
17 dpt GS 7 mm z YS
28 dpt mamy 🩷 121/min CRL 0,76 cm
9+2 CRL 2,50 cm Szczęścia 🩷
❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
-
Łoo Panie, co za figura! 😍 A te nooogi ❤️2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Angi90 wrote:Cześć dziewczyny!
U mnie dziś zimno, raptem 12 stopni 🥶 Miałam coś zrobić na zewnątrz, ale chyba zakamufluję się w domu 😅
Ja mam przodozgnięcie, a ulubione pozycje to te od tyłu 🫣
Cukruś Ty się klinikami nie przejmuj, tam zwyczajnie lepiej Ci pomogą niż zwykły gin i tyle. Jeżdżę 60 km w jedną, i jak wejdzie mi (daj Boże) stymulacja i monitoringi to też będę jeździła, bo robię to po COŚ, zamiast bujać się na miejscu po NIC🤷🏼♀️
Aśś, cudowne pęcherzyki 🍀 Popracuj nad endo ☺️ Będzie dobrze 🤞🤞🤞
Aśka przytulam za @🫂 Masz plan, trzeba go wciąż realizować, aż załapie!🤞 A głowa zostaje przy ślubie ☺️ Właśnie! Którego lipca ten ślub?
Meggi, przytulam za ten poranek 🫂 Myślę, że przy zastrzykach musisz wyczekać do tego 14 dnia i dopiero testować, wcześniej tylko się sama denerwujesz 🍀 Bynajmniej! dziś jest pierwszy dzień Twojej ciąży!🤞
ślub 29 lipca
Myślę, że chyba czas wysłać starego na badania -
San, jak sobie przypomnę te Twoje przeboje z facetem, to nie wiem jak on może myśleć o byłej, mając taką laskę w domu 🤪🔥
Karina, san95, Hope..., Angi90 , Claire lubią tę wiadomość
2024
3 x IUI
2025
1 IVF - 16 kumulusów -> 7 oocytów -> 0 komórek nadających się do zapłodnienia (nieprawidłowe morfologicznie)
„Moc, która leży w Tobie, jest silniejsza od wszystkich przeciwności.” -
Emka06 wrote:San, jak sobie przypomnę te Twoje przeboje z facetem, to nie wiem jak on może myśleć o byłej, mając taką laskę w domu 🤪🔥
san95, Emka06, Claire lubią tę wiadomość
-
Emka06 wrote:San, jak sobie przypomnę te Twoje przeboje z facetem, to nie wiem jak on może myśleć o byłej, mając taką laskę w domu 🤪🔥
Dziękuje to miłe 🥹💕 A daj spokój 🙈🙈🙈 nawet nie chce sobie o tym przypominać 🙈 narazie odpukać nastały lepsze czasy 🤭Emka06, moonflower lubią tę wiadomość