Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Hach, dzięki, taak ja wiem ale ja na siłowni trenuję właściwie już z 8 lat, wiadomo z jakimiś przerwami, ale to jednak nie nowość dla mnie. Tak na prawdę gdy zaczęliśmy starania i przez pierwsze 6 miesięcy nam nie szło to odpuściłam trochę treningi, myślałam że to może przez to. Ale okazało się że jednak nie... Brak treningów zadziałał na mnie bardzo źle, więc dla własnej psychiki wróciłam jakoś na początku tego roku. Najpierw na spokojnie a teraz do takiego poziomu jaki było wcześniej, brakowało mi tego bardzo. No ale może rzeczywiście coś tu zadziałało na cykl jednak. Już sama nie wiem
-
Polaya wrote:Zabrzuszkowane, czy wy też dzisiaj tylko śpicie? Obudzilam się o 7, stary jeszcze spal wiec wyszlam z psem, poczytalam ksiazke, byla 8, stary nadal spal wiec tez poszlam spac, wstalam o 11 razem ze starym, on poszedl zrobic jedzenie, ja rozlozylam basen dla psa, proponowal jakis wypad ale nie mialam sily bo gdzie mi się będzie spało tak dobrze jak w domku albo na podworku? 😂 Teraz szybki obiadek zrobilam, zjem i idę spać bo już na stojąco zasypiam
Oczywiscie mimo wszystko sie ciesze, bo wiem dlaczego tak mam, ale tez czuje takie marnowanie czasu
Zawsze myslalam ze ledwo jak zajde w ciaze to zaczne kupowac rzeczy dla dziecka, kochalam to oglądac, przeglądac, a teraz? Wchodząc do sklepu dla dzieci czy przegladajac strony internetowe mysle tylko zeby isc spac, ewentualnie mnie mdli 😅 -
tetyda wrote:Hej, Dziewczyny! ❤️ Miłej niedzieli Wam życzę 😊
Powiedzcie mi, czy po letrozolu też jesteście takie padnięte? Ja biorę dzisiaj czwarty dzień i cieszę się, że jutro już ostatni. Senna ciągle jestem, głowa mnie boli 😒 Ogólnie jestem do niczego 😃 -
Polaya wrote:Zabrzuszkowane, czy wy też dzisiaj tylko śpicie? Obudzilam się o 7, stary jeszcze spal wiec wyszlam z psem, poczytalam ksiazke, byla 8, stary nadal spal wiec tez poszlam spac, wstalam o 11 razem ze starym, on poszedl zrobic jedzenie, ja rozlozylam basen dla psa, proponowal jakis wypad ale nie mialam sily bo gdzie mi się będzie spało tak dobrze jak w domku albo na podworku? 😂 Teraz szybki obiadek zrobilam, zjem i idę spać bo już na stojąco zasypiam
Oczywiscie mimo wszystko sie ciesze, bo wiem dlaczego tak mam, ale tez czuje takie marnowanie czasu
Zawsze myslalam ze ledwo jak zajde w ciaze to zaczne kupowac rzeczy dla dziecka, kochalam to oglądac, przeglądac, a teraz? Wchodząc do sklepu dla dzieci czy przegladajac strony internetowe mysle tylko zeby isc spac, ewentualnie mnie mdli 😅
Poza tym dziś mnie męczy zgaga, no i ogólnie czuje spory zjazd energetyczny. -
Zazdroszczę leniuchowania, ja na pełnych obrotach, dzieci na turnusie sporo, spokojne na palcach jednej ręki mogę policzyć 😂 skończyłam i napierdzielam kółko wkoło jeziora 😅 przykro mi z powodu bieli, pamiętajcie, dopóki małpiszona nie ma jest nadzieja 😘
Putka2022, Nataliii, Emka06, Lipcowa, S.Roszpunka, Niaha, Paucia, Marti27, tetyda, Selina, Kil, KarolinaAnastazja, aldonaviktoria lubią tę wiadomość
👩 29
badania 3dc✅AMH - 4,2✅ Kir - genotyp AA 👎PAI-1 - homo 👎, MTHFR - hetero 👎kariotyp ✅
🧔30
seminogram✅HBA 42%👎ROS✅ DFI✅InhibinaB✅kariotyp ✅
1 IVF VII.2024
💉22 🫧->16 🥚-> 8🪄->ICSI->2x❄️
19.08 FET❄️ ❄️
8 dpt ⏸
💔 ciąża bezzarodkowa
2 IVF XII.2024
💉26🫧->21 🥚🪄 ->pICSI-> 8x❄️
3.02 FET❄️5bb👎
3.03 FET ❄️4bc i ❄️4bb 👎
🦖💚W najcięższych chwilach los stawia naszej drodze najlepszych ludzi 💚🦖 -
rozalaa wrote:
Co to za jeziorko?O ❤️
Z ❤️ -
moonflower wrote:Mam to samo, przez 5 dni ćmi mnie głowa, jak tylko odstawiam jest spokoj
Ja tak samo 🙈 wczoraj wzięłam pierwszą tabletkę, ból głowy. Całą noc się męczyłam a rano ciśnienie 90/55 🙈
I przypomniałam sobie, że jak w listopadzie brałam aromek miałam dokładnie takie same objawy.03.2023💔 8tc 👼
01/25- start IVF
25.01 ET 5.1.2 (+EG) 💔 7tc 👼
💊 equoral, encorton, hydroxychloroquine, avamina, letrox, acard
Allo mlr- 29% | Crossmatch- 42,9%
Mamy ❄️❄️ (3.1.1 i 3.1.2) -
rozalaa wrote:
Ale piękny widok! Cisza i spokój. -
Claire wrote:Miłej kawki dziewczyny, zazdroszczę niedzielnego leniuchowania 🫠
Ja dzisiaj praca i egzamin na studiach, więc funkcjonuję w biegu.
Wydaje mi się że u mnie chyba pierwszy raz wyłapałam cykl bezowulacyjny. Testy blade jak ściana a temperatura nisko.. a to już 16dc. Ciekawa jestem co mogło wpłynąć na to przesunięcie, fakt że było trochę stresów no ale nie jakiś bardzo silnych. Do głowy przychodzi mi jeszcze niepokalanek - zwiększyłam dawkę dzienną do dwóch tabletek. Faktem jest też, że wzięłam się za siebie ostatnio - pilnuję diety, chodzę regularnie na siłownie, ale to nie była jakaś ogromna zmiana, jedynie bardziej się teraz przykładam. No, to chyba sobie odpowiedziałam sama na pytanie 😄czyżbyśmy były na jednych? :😜
Rozpoczęcie starań 06.2022
💁♀️PCOS, owulacja przywrócona na stymulacji, oba jajowody drożne,
Lametta 5-9 dc 1x2, NAC 5-9 dc 3x1, Proovulin, Resweratrol (250 mg), omega 3 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), Wit D3, Wiesiołek 1- 12 dc 3x1, L-arginina 6-12 dc 3x2, Wit E 1-12 dc 3x1, Pregna start, selen 100 mcg, cynk 30 mg, wit C 1000 mg, zioła ojca Sroki, Ovitrelle x2
Trombofilia:
MTHFR_677C>T Układ homozygotyczny ❌️
PAI-1 4G Układ heterozygotyczny ❌️
14 cykl stymulowany (wczesniej prawie 2 lata)
💁♂️
L- karnityna 3x1 (1800 mg), L- arginina 3x2 (3000 mg), acetyl L-karnityna 2x1 (1000 mg), Q10 3x1 (600 mg), selen 100 mcg, wit E 1x1, likopen 1x1 (20 mg), NAC 2x1 (1000 mg), omega 3 2x1 (EPA 1000 mg, DHA 500 mg), smoothie + zmielone siemie lniane z dodatkiem oleju z czarnuszki
Morfologia nadal 1%, ale w normie w przeliczeniu na ejakulat,
DFI 15%, HBA 74%, MAR test 0% -
aśś wrote:Też miałam dzisiaj egzamin na studiach
czyżbyśmy były na jednych? :😜
Ale by były jajca 😂👩🏽 +👱🏽♂️+🐈=❤️
19 cykl siania 🍍
🍼 27.03- MAMY TO!⏸️🍍
🍼 02.04- 843 🥹 prog: 12.1❗️
🍼 04.04- 2611☀️prog: 9.8❗️
🍼 05.04- pęcherzyk ciążowy🍍
🍼 12.04- piękniusi zarodek 🪺
🍼 03.05- 2cm smerfa👶🏼❤️
🍼 21.05- mały wielki człowiek🤰🏽
NIFTY: Zdrowy Chłopczyk🩵💙
🍼 28.06- obrażony Niko😂
🍼24.07-431g szczęścia🐻 📍🇵🇱
🍼12.08- wizyta 🥰
-
Polaya wrote:Co do studiów to ja dzisiaj miałam jedne zajęcia, zdalnie
Ale zasnęłam i po 4 godzinach od ich zakończenia stary się pyta czy nie miałam mieć studiów 😅
Musiały być porywające! Grunt że byłaś obecna:)
Ja dzisiaj w pracy od rana do nocy, rano miałam zjazd nastroju, mój miły wciąż chory chociaż chyba już mu lepiej, przespał noc obok mnie a nie na 🚽.
👑 poprawiona i do przodu.
👗36l. AMH 2.2
👖37l.
27.04.2023 💔 8tc
19.03.2024 💖 córcia -
Zawsze myslalam ze ledwo jak zajde w ciaze to zaczne kupowac rzeczy dla dziecka, kochalam to oglądac, przeglądac, a teraz? Wchodząc do sklepu dla dzieci czy przegladajac strony internetowe mysle tylko zeby isc spac, ewentualnie mnie mdli 😅Polaya lubi tę wiadomość
👩33 🧔41
♥️ M. 04.2022 -
Wron Kraa wrote:Musiały być porywające! Grunt że byłaś obecna:)
Ja dzisiaj w pracy od rana do nocy, rano miałam zjazd nastroju, mój miły wciąż chory chociaż chyba już mu lepiej, przespał noc obok mnie a nie na 🚽.
👑 poprawiona i do przodu. -
Kamsi wrote:https://ibb.co/P4Yj4VM
U mnie oczywiście festiwal oszukanych cieni
No nie wiem czy oszukanych, mój pierwszy się niczym nie różnił 😅 ile dpo?12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10
-
Kamsi wrote:https://ibb.co/P4Yj4VM
U mnie oczywiście festiwal oszukanych cienimoże cień się wykluje
07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb