Czerwiec👙, lato🏝️, słońce świeci🌞- będzie z tego dużo dzieci👶🍼
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny współczuje tych 🤮, mnie póki co kilka razy zemdliło ale bez finału. W zasadzie odkąd lekarz przepisała mi ten progesteron to kazjonalnie tylko coś poczuje w brzuchu, jakieś ciągniecie, uczucie ucisku a oprócz tego raczej bez objawów. Może mam tkliwe piersi na bokach ale to tez nie jakoś mega mocno, żebym nie mogła się dotknąć.
-
Tak więc 7w4d z USG i to finalnie zostaje uznane przez ginekologa.
Przewidywany termin porodu 24.02.2024 ❤️
Na podróż w sobotę dostałam przyzwolenie, ale mam w razie co duphaston plus xonvea na mdłości. 😍 W ogóle mąż wybrał się ze mną dzisiaj z samego rana, jestem z niego dumna, hehe.
Skatusia🥰, Kropkaxyz, eRKow., Światełko, eM 🌺, Ladyo, Niaha, Wioleta91, MonikaMonia, Kika95, Delfi, Polaya, ELka, Angi90 , kwiatek100 lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Saya, super wieści, piękna foteczka 😍
A do mnie właśnie dzwonili z przychodni, czy potwierdzam jutrzejszą wizytę. W końcu doczekam się i ja 🥺 ścisnęło mi żołądek przez chwilę. Czuję stres i podekscytowanie jednocześnie 🥺
Jutro 13, mam nadzieję, że będzie dla mnie szczęśliwy 🥺🙏Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 13:04
Kika95, Marysiaa, Saya lubią tę wiadomość
👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Jestem po konsultacji z endokrynolog, powiedziała że TSH i ft4 idealne ale nie zmniejszyła mi dawki leku... Więc dalej 75 w ciągu tygodnia i 50 w weekend. Mam nadzieję że to TSH nie spadnie do 0 😂 za 4 tyg znowu powtórka badań i tak do końca ciąży. -
Saya pięknie 🥰 gratki
eM wiem o czym mówisz, miałam wczoraj tak samo...ale jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki 🤞🙏
Zapomniałam Wam wczoraj napisać że u mnie też torbiel...4x3cm może się wchłonie, jak nie to będziemy działać i dostałam duphaston 2x2eM 🌺, Saya lubią tę wiadomość
-
Kika95 wrote:Saya pięknie 🥰 gratki
eM wiem o czym mówisz, miałam wczoraj tak samo...ale jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki 🤞🙏
Zapomniałam Wam wczoraj napisać że u mnie też torbiel...4x3cm może się wchłonie, jak nie to będziemy działać i dostałam duphaston 2x2Kika95 lubi tę wiadomość
-
Hope... wrote:Wiola który tydzień leci? Ciagle trzymam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻❤
Stres pewnie minie jak przekrocze 3 miesiące, ostatnio na pierwszych prenatalnych dowiedziałam się o 💔 radość i niepewność jednocześnie 🙈Hope... lubi tę wiadomość
-
eRKow. wrote:eM idę razem z Tobą
wierzę że to bedie szczęśliwy dzień dla nas. O której masz wizytę?
Jestem po konsultacji z endokrynolog, powiedziała że TSH i ft4 idealne ale nie zmniejszyła mi dawki leku... Więc dalej 75 w ciągu tygodnia i 50 w weekend. Mam nadzieję że to TSH nie spadnie do 0 😂 za 4 tyg znowu powtórka badań i tak do końca ciąży.
Ja o 15.30 🕒
A ty?👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Ja pewnie od września. Wcześniej myślę, że nie. Chyba, że coś się będzie działo... Ale oby nie. We wrześniu młody idzie do przedszkola, a mojego męża przez miesiąc nie ma, więc będę w sumie sama z synkiem. Pewnie dałoby się to wszystko jakoś pogodzić, ale nie chcę też się spinać nie Wiaodmo jak. 😊👩'95 👨'94
👦08.2020
👼07.2022
👦02.2024
⏳01.2025 starania o 👶❤️
Dziewczyny, wykupiłam te Xonvee na mdłości i wymioty. Jakie to w cholere drogie 😬 w ulotce pisze by od 2 tabletek zacząć... Myślałam, by spróbować od jednej, 2 to tak extremalnie brzmi 😅eM 🌺 lubi tę wiadomość
-
Wioleta91 mówiłaś by dawać znać gdy np. czegoś będzie brakowało na 1 stronie
Moim zdaniem nie brakuje, ale byłabym w sumie szczęśliwa gdyby lista z terminami porodów była ułożona chronologicznie, to takie moje zboczenie malutkie hahaha 😂eRKow. lubi tę wiadomość
-
eM, siedzę już u Ciebie w torebce!🤞 No tej wizyty to sobie nie odpuszczę 😅🍀😘😘😘
Gratuluję wszystkich pięknych Kropeczków 🤩❤️ Współczuję Wam mdłości, ale pamiętajcie, że to za chwilę minie, jak tylko Wasze organizmy zaakceptują w pełni zmiany i nowych lokatorów 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2023, 18:14
Wioleta91, Mqgdzia76, eM 🌺 lubią tę wiadomość
👩🏻'90 🧔🏻'84 🩷'14 🩷'25
Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
IVF '24🍀
💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
🔹FET 31/07 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
🔹FET 02/09🍀4CC🍀
☀️38t5d Córka 💝 12.05.2025 🌷
"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
Zasłużyłam na szczęście!"🦖 cdn. -
Polaya wrote:Wioleta91 mówiłaś by dawać znać gdy np. czegoś będzie brakowało na 1 stronie
Moim zdaniem nie brakuje, ale byłabym w sumie szczęśliwa gdyby lista z terminami porodów była ułożona chronologicznie, to takie moje zboczenie malutkie hahaha 😂Polaya, Mqgdzia76 lubią tę wiadomość
-
U mnie 28.02
Wioleta91, Mqgdzia76 lubią tę wiadomość
12.06 ⏸️ (7/8dpo)
27.06 zarodek w macicy!
3.07 mamy serduszko! zarodek 3,5mm
16.08 badania prenatalne, 6,21 cm, usg w normie, niskie ryzyka, prawdopodobnie chłopiec
14.09 no wygląda na chłopaka 💙
Następna wizyta 19.10