CZEŚĆ JESTEM TU NOWA I STARAMY SIĘ OD LIPCA 2012
-
sylwia1985 wrote:HEJ STARAMY SIE O DZIECKO OD LIPCA 2012 ALE NIC NIE WYCHODZI DO TEJ PORY A U WAS JAK JEST.CZEKAM TERAZ NA OKRES 3 LUTEGO-MAM NADZIEJĘ ZE NIE PRZYJDZIE...
Cześć Polecam temat styczniowe- lutowe staranka:-) Bardzo fajne towarzystwo:) Ja juz 4 cykl, 1 wszy z dokładnym mierzeniem tempki. Ale co będzie tez na 4 luty mam termin @. Nie jest łatwo -
nick nieaktualny
-
Ja też staram się od lipca. I momentami mam dość porażek Czekam na kolejny okres - jutro mam dostać i czuję się okresowo, więc znów się nie udało. Jest ciężko. Ale jakoś trzeba dać radę - zgadzam się z AGĄ 30, że z dziewczynami jest łatwiej. Powodzenia!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Na początku jak wchodziłam sobie na te różne fora o ciąży itp. patrzyłam na to z przymróżeniem oka. Byłam zdziwiona,że dziewczyny tak otwarcie piszą o swoich uczuciach, odczuciach itp. Od prawie trzech tydodni jestem na ovu i wciągnęłam sie bardzo. Zgadzam się z dziewczynami,że razem jest raźniej i łatwiej. Także wspierajmy się kobitki. Powodzenia życzę!!!
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
Mała wrote:sylwia1985 wrote:HEJ STARAMY SIE O DZIECKO OD LIPCA 2012 ALE NIC NIE WYCHODZI DO TEJ PORY A U WAS JAK JEST.CZEKAM TERAZ NA OKRES 3 LUTEGO-MAM NADZIEJĘ ZE NIE PRZYJDZIE...
Cześć Polecam temat styczniowe- lutowe staranka:-) Bardzo fajne towarzystwo:) Ja juz 4 cykl, 1 wszy z dokładnym mierzeniem tempki. Ale co będzie tez na 4 luty mam termin @. Nie jest łatwo
Ja równiez polecam styczniowe i lutowe staraczki jak to mówie w kupie raźniej:) -
ann2224 wrote:Mała wrote:sylwia1985 wrote:HEJ STARAMY SIE O DZIECKO OD LIPCA 2012 ALE NIC NIE WYCHODZI DO TEJ PORY A U WAS JAK JEST.CZEKAM TERAZ NA OKRES 3 LUTEGO-MAM NADZIEJĘ ZE NIE PRZYJDZIE...
Cześć Polecam temat styczniowe- lutowe staranka:-) Bardzo fajne towarzystwo:) Ja juz 4 cykl, 1 wszy z dokładnym mierzeniem tempki. Ale co będzie tez na 4 luty mam termin @. Nie jest łatwo
Ja równiez polecam styczniowe i lutowe staraczki jak to mówie w kupie raźniej:)
NO DOKŁADNIE
Tak jak tu niestety w domu się nie wygadamy I można się dużo nauczyć -
Ja też jestem nowa na forum. Staramy się o dzidziusia od czerwca 2012. na razie nic , ale dzięki forum jakoś lepiej się trzymam wcześniej cały czas chodziły mi mysli po głowie, że wszytskim się udaję , że to chyba jakaś kara dla mnie..... ale nie jestem jedyna. Pozdrawiam !!
-