czy implantacji zarodka towarzyszy ból miesiączkowy ?
-
Dziewczyny doradźcie 7 dni po owulacji miałam spadek temp ...w tym tym dniu i dzień po czułam jakby miała dostać @ . Czy to normalne objaw ten utrzymywał ten dzień przed spadkiem temp i po niej teraz gdy temp odbiła do góry to już nie ...wiem że tematy o implantacji zarodka już były ale takich objawów nie mogłam się doszukać ...któraś też tak miała ? Co o tym sądzicie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie już kilka cykli z rzędu bolą piersi od owulacji aż do @ i są wrażliwe, ciężkie i w ogóle Także to żaden objaw. Na objawy ciążowe jest zdecydowanie zbyt wcześnie.
Wyluzuj troszkę A z testem najlepiej doczekać do terminu miesiączkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 01:18
-
Ja w dniu implantacji lekko plamilam i stad wiem kiedy ona u mnie wystapila, natomiast spadku temperatury nie bylo. Poza tym czulam sie miesiaczkowo juz 2 dni wczesniej i objawy te utrzymywaly sie bardzo dlugo. Mam nadzieje,ze w Twoim przypadku bedzie to oznaczalo szczesliwy cykl.Olga
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak tak teraz myślę, to jednego dnia jakiś tydzień przed @ w pracy 3 razy mocno szarpnęło mi w macicy z jednej strony, aż dech mi zaparło, ale myślałam, że może żyłka mi przeskoczyła, albo ścięgno się naciągnęło albo jakiś inny nerwoból a na drugi dzień jednodniowa biegunka właśnie a teraz już wiem co to było
-