Czy jest się czym martwić?
-
WIADOMOŚĆ
-
Cykl 28-32 dni
Współżyliśmy z mężem w dni plodne
Sluz był ciagnacy jak bialko jaja kurzego
Do okresu 7 dni
Zawsze bolały mnie piersi przed okresem i były takie ciężkie
A teraz mięciutkie miałam jakiś dziwny bol jajnikow jakby ktoś mi szpilki wbijał 3x w tamtym tygodniu
Czy jest szansa że mogło się udać? Mimo że mnie nic nie boli ?
Boje się że będę mieć jakiś dziwny wydłużony cykl do ponad 40 Dni -
Ans16 wrote:Cykl 28-32 dni
Współżyliśmy z mężem w dni plodne
Sluz był ciagnacy jak bialko jaja kurzego
Do okresu 7 dni
Zawsze bolały mnie piersi przed okresem i były takie ciężkie
A teraz mięciutkie miałam jakiś dziwny bol jajnikow jakby ktoś mi szpilki wbijał 3x w tamtym tygodniu
Czy jest szansa że mogło się udać? Mimo że mnie nic nie boli ?
Boje się że będę mieć jakiś dziwny wydłużony cykl do ponad 40 DniStarania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+…?
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150 -
Mam dokładnie tak samo, a zazwyczaj przez przynajmniej tydzień się męczyłam z takim bólem, że nie mogłam się dotknąć 😜 za pierwszym nieudanym razem bardzo bolały, ale myślę, że na Mikołajka dostanę okres i rozczarowanie 😃 Tobie życzę wszystkiego dobrego i oby były dwie kreski ♥️
-
Oczekujaca wrote:Mam dokładnie tak samo, a zazwyczaj przez przynajmniej tydzień się męczyłam z takim bólem, że nie mogłam się dotknąć 😜 za pierwszym nieudanym razem bardzo bolały, ale myślę, że na Mikołajka dostanę okres i rozczarowanie 😃 Tobie życzę wszystkiego dobrego i oby były dwie kreski ♥️
Ja też mam takie przeczucie bo boli nie mam ..
Boje się że cykl będzie trwał ponad 40 albo 40 dni
Wy ile się staracie ? -
Ans16 wrote:Ja też mam takie przeczucie bo boli nie mam ..
Boje się że cykl będzie trwał ponad 40 albo 40 dni
Wy ile się staracie ?
Staramy się drugi cykl po przerwie po poronieniu. To stosunkowo niedługo, ale wiadomo, że każda z nas chciałaby już teraz zaraz😜 a Wy? -
Oczekujaca wrote:Ja tam nawet nie liczę ile dni, czekam cierpliwie do terminu i jeśli będzie sens to zrobię test, nie mam ochoty rozczarowywać się wcześniej boli mnie brzuch jak na miesiączke, głupie, ale póki nie ma okresu to można mieć nadzieję.
Staramy się drugi cykl po przerwie po poronieniu. To stosunkowo niedługo, ale wiadomo, że każda z nas chciałaby już teraz zaraz😜 a Wy?
Mnie nawet brzuch nie boli .. ani piersi ani nic ..
Tylko miałam jakieś dziwne bole jajników 3x w tamtym tyg
My 4 cykl -
Oczekujaca wrote:Testuję dopiero jak nie dostanę okresu, nie wypuszczam się już wcześniej. Koło weekendu powinno się wszystko wyjaśnić ☺️
Ja niestety muszę poczekać
Jak pierwsze 3 cykle miałam parcie tak teraz odpuściłam, głowę mam spokojną nawet nie zwracam uwagi w który dzień cyklu wspolzyjemy -
Ans16 wrote:Ja niestety muszę poczekać
Jak pierwsze 3 cykle miałam parcie tak teraz odpuściłam, głowę mam spokojną nawet nie zwracam uwagi w który dzień cyklu wspolzyjemy -
Oczekujaca wrote:Słusznie. Pierwszym razem zaszłam w ciążę w 4cs i byłam wręcz zszokowana jak zobaczyłam kreski😅 mam nadzieję, że niebawem je zobaczymy!
A mierzyłaś temperaturę albo jakieś monitory cyklu ?
Ja się obawiam bo nie bolą mnie piersi jak zawsze -
Ans16 wrote:A mierzyłaś temperaturę albo jakieś monitory cyklu ?
Ja się obawiam bo nie bolą mnie piersi jak zawsze
Nie zadręczaj się myślami, będzie co ma być. Cztery cykle to naprawdę nie jest dużo. Jeśli nie to może nowy rok okaże się owocny -
Oczekujaca wrote:Nieee, ograniczam się jedynie do testów owulacyjnych, ale też nie robię ich tak super dokładnie. Póki co stawiam na szczęście 🍀
Nie zadręczaj się myślami, będzie co ma być. Cztery cykle to naprawdę nie jest dużo. Jeśli nie to może nowy rok okaże się owocny
Zobaczymy 😀
Może pierwszy raz jak piersi i podbrzusze nie bolą to jest to