Tydzień dla Płodności   

Uwaga: to już ostatnia szansa!   
Nie zwlekaj - zbadaj swoją płodność - pierwsza wizyta 1zł!
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy mam szanse ?
Odpowiedz

czy mam szanse ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jutro powinnam dostac miesiaczke...dodam ze staramy sie o dzidziusia... czy z taka temperatura mam szanse na miesiaczkę?? oby niee... testy wychodza negatywie... :( dodam ze mierząc temp o godzinie 9 rano ja dopiero wstaje z łózka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2b3782dc815efa47f18e08ea13530a93.png

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teneratura wysoko ale każda z nas jest inna. Jeśli miesiączka sie jutro nie pojawi to na bete idź, wszystko będzie jasne. Gdybać nie ma co:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ładnie wysoko, zawsze są szanse, że @ tym razem nie przyjdzie :) Poczekałabym i zrobiła betę dzień po spodziewanej @.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ