X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy mam szanse ?
Odpowiedz

czy mam szanse ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jutro powinnam dostac miesiaczke...dodam ze staramy sie o dzidziusia... czy z taka temperatura mam szanse na miesiaczkę?? oby niee... testy wychodza negatywie... :( dodam ze mierząc temp o godzinie 9 rano ja dopiero wstaje z łózka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2b3782dc815efa47f18e08ea13530a93.png

• Marrtaa Ekspertka

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teneratura wysoko ale każda z nas jest inna. Jeśli miesiączka sie jutro nie pojawi to na bete idź, wszystko będzie jasne. Gdybać nie ma co:-)

oar83e3kprndadbz.png
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Temperatura ładnie wysoko, zawsze są szanse, że @ tym razem nie przyjdzie :) Poczekałabym i zrobiła betę dzień po spodziewanej @.

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ