Czy mozna zajsc zaraz po miesiączce?
-
28 czerwca dostałam okres, mam cykle 26-31 dni, owulacja przypada mi jutro, od ok. tygodnia (8-9dc) mam nieznośne bole jajników, ciągłe uczucie mokra, od trzech dni doszly bole piersi. Temperatura z tendencja wzrostowa. Czy byloby to realne, ze mogłam zajść w ciążę? Okres zazwyczaj przychodzi na 30-31 dzien, krótsze cykle sa co pare mies.][/url]
-
Wiesz co pojęcia nie mam bo ja wpadłam i byłam 100 procent przekonana że to nie ciąża bo przecież kochałam się bez zabezpieczenia tylko jeden dzień po okresie... A miałam nudności, osłabienie brak apetytu brak okresu przez 2 kolejne cykle, wzdęcia... Niby oczywiste ale test zrobiłam dopiero w 9 tyg
-
Mogło też się tak zdarzyć, że organizm nie zorientował się do końca o swoim odmiennym stanie i miesiączka (bardziej skąpa ale jednak) się pojawia w terminie spodziewanej @
Moja mama tak miała, że przez kolejne 3 miesiące miała @, bardziej skąpą ale była. I o ciąży dowiedziła się prawie w 5 miesiącu❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
No właśnie miesiaczka w poprzednim cyklu trwala tylko poltorej dnia, w tym juz bylo normalnie i to od poczatku dość obficie. Nie daje mi spokoju ten bol piersi, bole podbrzusza, dzis juz jest ok, czasem tylko zakluje, ale 6 dni bylo naprawdę ostro. Tydzień przed spodziewana owulka.][/url]
-