Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy plamienie po duphastonie traktować jak okres?
Odpowiedz

czy plamienie po duphastonie traktować jak okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malaania Debiutantka

Wysłany: 13 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do Was pytanie, moze któraś już wcześniej się z tym spotkała, miałam długie ale bardzo regularne cykle, zaczęliśmy się starać o dzidziusia i dwa miesiące temu zamiast miesiączki dostalam lekkie plamienie,które trwało 3 dni, najpierw pomyśalam, że jestem w ciąży, ale dwa test wyszły negatywne, poszłam na wizytę do lekarza i zapisał mi duphaston, miałam brać 2x1 przez 10dni, potem w ciągu kilku dni miałam dostać @ i 3 dniu cyklu zrobić badania hormonalne. Po 7 dniach od skonczenia opakowania tabletek dostałam lekkie krwawienie, trwało dosłownie przez chwilę i nasępego dnia tylko plamienie i nic więcej, czasami trochę krwi ze śluzem, czy moge to potraktować jako okreś?? bo nie wiem czy wtedy badania hormonów będą miały sens. prosze o proady, mój lekarz na urlopie i nie bardzo wiem, co teraz robić.

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie traktowała tego jako miesiączkę! Miałam podobną sytuację i poczekałam.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ