X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy plamienie po duphastonie traktować jak okres?
Odpowiedz

czy plamienie po duphastonie traktować jak okres?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • malaania Debiutantka

Wysłany: 13 marca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do Was pytanie, moze któraś już wcześniej się z tym spotkała, miałam długie ale bardzo regularne cykle, zaczęliśmy się starać o dzidziusia i dwa miesiące temu zamiast miesiączki dostalam lekkie plamienie,które trwało 3 dni, najpierw pomyśalam, że jestem w ciąży, ale dwa test wyszły negatywne, poszłam na wizytę do lekarza i zapisał mi duphaston, miałam brać 2x1 przez 10dni, potem w ciągu kilku dni miałam dostać @ i 3 dniu cyklu zrobić badania hormonalne. Po 7 dniach od skonczenia opakowania tabletek dostałam lekkie krwawienie, trwało dosłownie przez chwilę i nasępego dnia tylko plamienie i nic więcej, czasami trochę krwi ze śluzem, czy moge to potraktować jako okreś?? bo nie wiem czy wtedy badania hormonów będą miały sens. prosze o proady, mój lekarz na urlopie i nie bardzo wiem, co teraz robić.

• Magda lena Autorytet

Wysłany: 15 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie traktowała tego jako miesiączkę! Miałam podobną sytuację i poczekałam.

mhsvo7esg1a4x3m2.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ