Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy są tu jakieś Dziewczyny z Uk które mogę napisać coś o CYCLOGEST
Odpowiedz

Czy są tu jakieś Dziewczyny z Uk które mogę napisać coś o CYCLOGEST

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 listopada 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak w temacie szukam dziewczyn które mogą napisać coś o Cyclogest .... Chodzi mi o ogolną opinię na jego temat ... Czytalam już trochę fora angielskie ale chce też znać opinie rodaczek :) :) Proszę bez zbędnych komentarzy typu ( karalne jest pisanie o lekach ) ... Dzięki za wszelką pomoc ...

• Bling29 Debiutantka

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podbijam temat Kochane :) wlasnie przepisano mi ten lek z uwagi na krwawienia w dwoch poprzednich ciazach ;) ale kazano zaczac brac po pozytywnym tescie ciazowym :/ chcialam zaczac stosowac 3dni po skoku w celu lepszego zagniezdzenia

• aniafk Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam cyclogest w 3 ciążach, działa zdaje się na takiej samej zasadzie jak luteina czy duphaston.

82dopiqvflbgbpkd.png
    1kk0x1hp3dsy5yue.png
  • yenesa Nowa

Wysłany: 4 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cxesc kochane
    Troche pozno ale powiem wam ze fora duzo pomafaja w staraniach lub w problemach
    Ja bralam cyclogest w zestawieniu ze stertdem I z pco po 3 latach starsn byla fasolka teraz ma 3 lata I statsmy sie o kolejne tez z pomoca cyclogest

Warto staralismy sie 3 lata ponad ale angielscy doktorzy ro idioci I powiedzieli ze nie bede miala dzieci a Polski gin w Greenwich odrazu zadzialala
    Yeraz tez jestem na cyclogest I w ciazy bylam do 20 tyg na podtrzymanie

Ufam cyclohest

Prawdziwy przyjaciel to ten ktorego wybral zanas czas
  • yenesa Nowa

Wysłany: 4 marca 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za te literowki ale pisze szybciutko na tym tel I wychodze na analfabetke

Prawdziwy przyjaciel to ten ktorego wybral zanas czas
  • aneta2007 Debiutantka

Wysłany: 15 marca 2021, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super :) wogole nie uczula wlachania sie super jeden z lepszych lekkow :)

jezeli jest ktos zainteresowany mam dwa opakowania do odsprzedazy plus 4 pojedczyne gobulki ktore doruze za darmo jezeli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ