Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne czy są tu mamy które zaszły w ciążę chorując na cukrzycę typu drugiego
Odpowiedz

czy są tu mamy które zaszły w ciążę chorując na cukrzycę typu drugiego

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Mam już dwie córki. Jedna ma 12 lat a druga 7 lat. W sierpniu skończę 38 lat. Od 10 miesięcy staramy się z mężem o trzecie dziecko. Bez skutku. Co miesiąc rozczarowanie. Mój problem polega na tym, że w drugiej ciąży zachorowałam na cukrzycę. Po porodzie cukrzyca minęła, ale wróciła po dwóch latach.Brałam tabletki Glucophage. Podobno w ciąży nie wskazane. Od roku jestem na insulinie, po której bardzo tyje.Przeszłam na insulinę planując ciąże ale nie udaje się. Lekarz chce od marca żebym znowu wróciła do tabletek Glucophage. Nie wiem co robić. Miała któraś z Was taką sytuację. Jestem załamana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ciąża z cukrzycą może się udać? Czy któraś mama zachodząc w ciążę stosowała glucophage? Podobno te tabletki dają też ginekolodzy przy problemach z zajaściem w ciążę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ