Czy taki progesteron może świadczyć o ciąży
-
zizi96 wrote:Hejka,
Czy progesteron 16,16 ng/ml 7-8 dpo może świadczyć o ciąży ?Jadzia19 lubi tę wiadomość
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾7.2024 puste jajo płodowe + nierozwijający się pęcherzyk - IV stymulacja 💔💔
◾9-10.2024 prawdopodobnie brak owulacji który sama wykryłam mimo stymulacji
◾11-12.2024 walczę, stymulacje
♂️ 33
◾HBA 49%
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
🩺Rządowy Program leczenia niepłodności do końca 2024r. 🔚
✅kariotyp ja
🔜kariotyp męża, HSG
🔜 2025 IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Hej. Robiłam progesteron w 22dc, wynik 16.010 a w 24dc 16.190. Beta z 26dc wyszła niestety <0.100. Czy możliwe, że jeszcze coś z tego będzie? Testy owu pozytywne 5.05 ale w sumie do zapłodnienia mogło dojść jeszcze kilka dni później. Czytałam tu na grupie, że beta potrafiła być 'ujemna' a kilka dni później jednak wyszła ciąża. Dodam, że z moim pierwszym dzieckiem testy w ogóle zaczynały być pozytywne kilka dni po spodziewanej @.Emma9889
-
Emma9889 wrote:Hej. Robiłam progesteron w 22dc, wynik 16.010 a w 24dc 16.190. Beta z 26dc wyszła niestety <0.100. Czy możliwe, że jeszcze coś z tego będzie? Testy owu pozytywne 5.05 ale w sumie do zapłodnienia mogło dojść jeszcze kilka dni później. Czytałam tu na grupie, że beta potrafiła być 'ujemna' a kilka dni później jednak wyszła ciąża. Dodam, że z moim pierwszym dzieckiem testy w ogóle zaczynały być pozytywne kilka dni po spodziewanej @.03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
nick nieaktualnyEmma9889 wrote:Hej. Robiłam progesteron w 22dc, wynik 16.010 a w 24dc 16.190. Beta z 26dc wyszła niestety <0.100. Czy możliwe, że jeszcze coś z tego będzie? Testy owu pozytywne 5.05 ale w sumie do zapłodnienia mogło dojść jeszcze kilka dni później. Czytałam tu na grupie, że beta potrafiła być 'ujemna' a kilka dni później jednak wyszła ciąża. Dodam, że z moim pierwszym dzieckiem testy w ogóle zaczynały być pozytywne kilka dni po spodziewanej @.
-
To ja dołączę do pytania
Owulacja była raczej 7 maks 9 dni temu
Rano test negatywny, ale progesteron dzisiaj (23 dzień cyklu) 21,9 ….
Jest szansa na ciążę? Bo według wykresu z alabu to taki progesteron jest w 1 trymestrze ….Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja, 21:45
-
Mantis2 wrote:To ja dołączę do pytania
Jest szansa na ciążę? Bo według wykresu z alabu to taki progesteron jest w 1 trymestrze ….Mantis2 lubi tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Mantis2 wrote:To ja dołączę do pytania
Jest szansa na ciążę? Bo według wykresu z alabu to taki progesteron jest w 1 trymestrze ….
Ja w poprzednim cyklu 7dpo miałam progesteron 26.7, a ciąży nie było też się nakręcalam, ale nie warto. Wysoki progesteron świadczy tylko o tym, że owulacja była i że była dobrej jakości 🙂Starania o pierwsze👶
✅PCOS --> brak regularnych miesiączek, brak owulacji
✅Pierwszy cykl stymulowany--> ❎
✅Drugi cykl stymulowany--> ❎
✅ Trzeci cykl stymulowany --> ❓
Pierwszy monitoring - 10 dc - 10.06 - jajniki drobnopecherzykowe
11-16.06 - zastrzyki Fostimon
17.06 - drugi monitoring
🌼 Pozostałe leki/ suple: Formetic (metformina), Dostinex (raz w tyg.), Fertistim, Wit. D, Omega 3, Wiesiołek -
Mystic_Rose wrote:powtórzyłaś test? lub betę?
Robiłam test wieczorem ale taki cień znowu... A @ nadal nie ma... Nie wiem czy duphaston mógł rozregulować mi cykl czy to faktycznie ciąża a jak nie to co... 🫤 W sobotę, niedzielę i wczoraj miałam coś jakby plamienie ale tylko w momencie gdy się podcierałam, nawet na wkładce nic. Dzisiaj już nic... Poczekam do pt, jak nie dostanę to zrobię betę, już na pewno będzie coś wiadomo.Emma9889 -
nick nieaktualnyEmma9889 wrote:Robiłam test wieczorem ale taki cień znowu... A @ nadal nie ma... Nie wiem czy duphaston mógł rozregulować mi cykl czy to faktycznie ciąża a jak nie to co... 🫤 W sobotę, niedzielę i wczoraj miałam coś jakby plamienie ale tylko w momencie gdy się podcierałam, nawet na wkładce nic. Dzisiaj już nic... Poczekam do pt, jak nie dostanę to zrobię betę, już na pewno będzie coś wiadomo.
-