X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to ciąża?doradzcie
Odpowiedz

Czy to ciąża?doradzcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2024, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem że już nie raz pewnie był temat.
    Na początku listopada poroniłam samoistnie w 5 tyg. Lekarz po kontroli dał nam zielone światło i tak też zrobiliśmy 24 była owu , dzisiaj zaczęły mnie boleć piersi i podbrzusze czy jest możliwość że się udało i zaczyna się coś dziać

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2024, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można zajść w pierwszym cyklu po poronieniu, ale 5 dni to za mało na objawy. Jak stwierdziłaś, że 24 było owu?

• Kiki842 Koleżanka

Wysłany: 29 listopada 2024, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można zajść mam sporo znajomych co zaszły, bo organizm był przygotowany. Poznałam bo po pierwsze lekarz na usg powiedział że zbliża się owu z lewego jajnika z zrobiłam testy owulacyjne a zawsze jak mam owu to strasznie mnie boli .
    Poczekam jeszcze z tydzień i zrobię test, do okresu jeszcze 10 dni zostalo

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ