Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to implantacja?
Odpowiedz

Czy to implantacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KAMA Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2022, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, staramy się o ciążę, i po wielu przygodach teraz mam taką sytuację.. wczoraj 31 dzień cyklu- rano krwawienie dosłownie kilka kropel jasnej krwi, zauważyłam będąc w toalecie. Dzisiaj 32 cyklu, od popołudnia ciemnobrunatne plamienie.. wczoraj test negatywny, następny planuje zrobić jutro rano. Czy może to zwiastować wczesną ciążę? I zagnieżdżenie? Czy jednak spodziewać się okresu? W ostatnim czasie owulacja występuje między 18-20dc. Od 2 dni boli mnie głowa i czuje się słabo jak przy jakiejś grypie:(

Starania o pierwsze 👶od 12.2020
    Marzec 2021- puste jajo 💔
    Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
    Mutacja MTHFR heterozygota

06.12.2022 tęczowa córeczka 💜

09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia
  • Żelka1990 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagnieżdżenie może być 6-12 dpo wiec jest możliwe. A wcześniej nigdy nie miałaś takich plamien przed okresem?

age.png
    age.png
  • KAMA Przyjaciółka

Wysłany: 5 marca 2022, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żelka1990 wrote:
    Zagnieżdżenie może być 6-12 dpo wiec jest możliwe. A wcześniej nigdy nie miałaś takich plamien przed okresem?

Właśnie nie. Dlatego to zastanawiające dla mnie. Nie wiem czy mogę się nakręcać na wymarzoną ciążę, czy powinnam się martwić jakimiś nieprawidłowościami

Starania o pierwsze 👶od 12.2020
    Marzec 2021- puste jajo 💔
    Listopad 2021- ciąża biochemiczna 💔
    Mutacja MTHFR heterozygota

06.12.2022 tęczowa córeczka 💜

09/10.2024 - ciąża bliźniacza, 1 zarodek- serduszko wcale nie podjęło pracy, 2 zarodek- serduszko przestało bić ok 8 tyg, 12 TC wywołanie poronienia
  • Kejt88 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2022, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kama zrób betę jeśli ciaza to napewno wykryje. Pytanie jeszcze jakiej czułości testów używałaś? Bo niektóre nie są tak czule aby szybko wykryć ciążę, trzymam kciuki !

TSH : 7.26 -> 3.97 -> 2.73 :)))) poprawa <jupi>
    Ft3 : 4.17
    Ft4 : 11.70

<3

Euthyrox 70
    Pregna Start
    Folik
    Fertistim
  • Gosia84 Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2022, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podepnę się . 23 dc brązowe plamienie tydzień do okresu . Ból jak na okres . Czy to niski progesteron ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ