Czy to już???
-
Witam.
Ostatnią @ miałam 10 sierpnia 2016 roku.
Mój cykl waha się między 30 a 32. Dziś jest 40 dzień cyklu
Wydaje mi się,że na początku miesiąca doszło do zapłodnienia, choć nie wiem czy to możliwe. Dziś już mija 7 dzień opóźnienia @
16 września robiłam test który wyszedł negatywny-myślę,że trochę za wcześnie, no ale cóż Jutro chyba pojadę na badanie beta hcg. Czy jeśli minęło 14 dni po stosunku test beta będzie prawidłowy?? Czy to będzie jeszcze za wcześnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 14:30
-
Witam kobietki Mam pytanie, mój cykl to na ogól 33 dni, owulację miałam 5.09 dni płodne zaczęły mi się 31.08 i zaczęłam z mężem starania raczej co dzień. Ósmego dnia po owu byłam na bhcg i wyszedł mi wynik 0.148 czy za wcześnie poszłam?? tego co wyczytałam wynik 0.100 oznacza brak ciąży czy te 48 dodatkowe może dawać nadzieję? Czy może to świadczyć o BARDZO wczesnej ciąży ?? PozdrawiamPaulinaa26
Szymonek 21.05.2013 -
nick nieaktualnymaryska2112 wrote:Ok. dziękuję za wiadomość.
Mam takie jeszcze jedno pytanie.
Można zajść w ciążę 5 dni przed planowaną @??
Wydaje mi się,że chyba to nie możliwe. Chyba że owulacja mi się przesunęła, ale czy aż o tyle?
Skąd wiesz, że na początku miesiąca doszło do zapłodnienia?
A co do testu 14 dni od stosunku.... To zależy jak blisko owulacji był stosunek. 14 dni to od dnia owulacji się liczy. Proponuję udać się na beta hcg.
-
nick nieaktualnyPaulinaa26 wrote:Witam kobietki Mam pytanie, mój cykl to na ogól 33 dni, owulację miałam 5.09 dni płodne zaczęły mi się 31.08 i zaczęłam z mężem starania raczej co dzień. Ósmego dnia po owu byłam na bhcg i wyszedł mi wynik 0.148 czy za wcześnie poszłam?? tego co wyczytałam wynik 0.100 oznacza brak ciąży czy te 48 dodatkowe może dawać nadzieję? Czy może to świadczyć o BARDZO wczesnej ciąży ?? Pozdrawiam
-