Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to ma znaczenie?
Odpowiedz

Czy to ma znaczenie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Elena91 Debiutantka

Wysłany: 22 listopada 2018, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Infekcji nie mam. Okres 28.11 dopiero powinien być. W sierpniu 14-18. we wrześniu spóźniony 12-16. Kolejny 7-10.10. Ostatni 3-7.11.

Wczesnirj mialam regularne co 25-27 dni. I trwał 5 dni.

Ostatnie moje współżycia z partnerem czuje jakby pochwa była ciasna. Jest wieksza przyjemność w teakcie ale po czuje dziwne pieczenie/mrowienie. Nie wiem czemu. Po podmyciu się po seksie plynem lactacyd te uczucie mija.

Jestem ostsynio bardziej senna nerwowa i tkliwsze mam pietsi.

A moje pytanie cxy te uczucie "ciasnej" pochwy może być w ciąży?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2018, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Objawy nr 1 jak infekcja jednak, skad wiesz ze nie masz? Robiłaś wszystkie posiewy i wymazy?
    Objawy nr 2 raczej poprostu jak w 2 fazie cyklu czyli efekt wyzszego proga. Sennosc moze wynikac z niskiego cisnienia ostatnio, złego stanu powietrza, czegokolwiek, nie koniecznie z ciazy. Poza tym przed pozytywnym testem rzadko sa objawy. Ja tkliwe piersi miewam zawsze na pare dni przed @, senna jestem rowniez.
    Żeby nie bylo, ze wykluczam ciaze, ja lekarzem nie jestem ani testem ciazowym ;)
    Trzeba sie uzbroic w cierpliwosc i czekac na dzien @ i zatestowac. Tyle

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży raczej w drugą stronę bo się wszystko rozpulchnia i jest bardziej ukrwione. Zamyka się szyjka. Test i lekarz prawdę powiedzą.

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ