WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy to mozliwe ze testy owu szybciej wyykryją ciaze niz ciążowe?
Odpowiedz

Czy to mozliwe ze testy owu szybciej wyykryją ciaze niz ciążowe?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to mozliwe ze testy owu wykrywaja szybciej ciaze niz ciazowe? mi od wczoraj wychodza idealnie pozytywne owulacyjne, a ciazowe przed wczoraj wieczorem wczoraj rano blada ale to naprawde balda kreska, a wczoraj po poludniu negatyw ciazowy?(testy ciazowe tej samej firmy o czulosci 10 kupywane w dwoch roznych sklepach, owulacyjne nie wiem jakiej czulosci bo allegrowe i nic na nich nie pisze)

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 22 września 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie nie wiem , ale już gdzies tu na forum trafiłam na potwierdzenie , że owszem testy owulacyjne mogą ciąże wykryć tylko nie wiem jak szybko. Twoj wykresik całkiem ładny szanse są , trzymam kciuki

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • karolca Przyjaciółka

Wysłany: 22 września 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem nie. Są to dwa zupełnie różne hormony, ponoć poziom LH w ciąży też rośnie, ale ponoć na późniejszym etapie.

• Naxa Ekspertka

Wysłany: 22 września 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście sprawdziłam, jak byłam w ciąży... i o ile testy ciążowe wychodziły dodatnie, to owulacyjne wskazywały tylko jedną kreskę, więc nie sądzę... ale trzymam kciuki za zieloność na Twoim wykresie Ania1986!!

[img][/img][url][/url][url]

https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec

27.05.2013r. [*] (8tc)[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jednak owulacja, wlasnie od godziny łupie mnie prawy jajnik!

• Blysk_kotka Ekspertka

Wysłany: 22 września 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak późno owulka ?

"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 września 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niestety, zawirowania po poronieniu, dobrze ze wogule sie pojawiła..

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 23 września 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To znaczy że jej jeszcze szansa w tym cyklu więc działaj ;-) a ja trzymam kciuki powodzenia

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Nalka Autorytet

Wysłany: 24 września 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznam szczerze, że natknęłam się na jakieś forum, gdzie dziewczyny pisały, że testy owulacyjne wykryły im ciążę (na drugi dzień robiły test ciążowy i był pozytywny). Jednak jakoś nie mogę w to uwierzyć, bo to jednak dwa inne hormony no i test owulacyjny to test owulacyjny, jakby wykrywał ciążę to musiałby być jednocześnie testem ciążowym.

20120810580117.png

26ympwo.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ