Czy to mozliwe ze testy owu szybciej wyykryją ciaze niz ciążowe?
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy to mozliwe ze testy owu wykrywaja szybciej ciaze niz ciazowe? mi od wczoraj wychodza idealnie pozytywne owulacyjne, a ciazowe przed wczoraj wieczorem wczoraj rano blada ale to naprawde balda kreska, a wczoraj po poludniu negatyw ciazowy?(testy ciazowe tej samej firmy o czulosci 10 kupywane w dwoch roznych sklepach, owulacyjne nie wiem jakiej czulosci bo allegrowe i nic na nich nie pisze)
-
Dokładnie nie wiem , ale już gdzies tu na forum trafiłam na potwierdzenie , że owszem testy owulacyjne mogą ciąże wykryć tylko nie wiem jak szybko. Twoj wykresik całkiem ładny szanse są , trzymam kciuki"Gdy idzie o zachodzenie w ciąże , jajeczka kobiety są jak jajka na miekko, nigdy nie wiesz kiedy będą w sam raz"
-
Ja osobiście sprawdziłam, jak byłam w ciąży... i o ile testy ciążowe wychodziły dodatnie, to owulacyjne wskazywały tylko jedną kreskę, więc nie sądzę... ale trzymam kciuki za zieloność na Twoim wykresie Ania1986!![img][/img][url][/url][url]
https://bellybestfriend.pl/graph/c1c39f0ba777992f5962555063f7ccec
27.05.2013r. [*] (8tc)[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przyznam szczerze, że natknęłam się na jakieś forum, gdzie dziewczyny pisały, że testy owulacyjne wykryły im ciążę (na drugi dzień robiły test ciążowy i był pozytywny). Jednak jakoś nie mogę w to uwierzyć, bo to jednak dwa inne hormony no i test owulacyjny to test owulacyjny, jakby wykrywał ciążę to musiałby być jednocześnie testem ciążowym.
-