Czy znacie taki przypadek?
-
Cześć dziewczyny Od dłuższego czasu śledzę to forum, a to mój pierwszy post. Chciałam zapytać czy któraś z Was zna, lub miała przypadek zajścia w ciąże przy współżyciu ostatniego dnia miesiączki? Obserwuje, że cykl miesiączkowy, organizm kobiety potrafi płatać figle, a wiadomo na takie pytanie ciężko jest jednoznacznie odpowiedzieć. Także może któraś z Was tak miała?
Z góry dziękuje za odpowiedzi -
Selenka wrote:Cześć dziewczyny Od dłuższego czasu śledzę to forum, a to mój pierwszy post. Chciałam zapytać czy któraś z Was zna, lub miała przypadek zajścia w ciąże przy współżyciu ostatniego dnia miesiączki? Obserwuje, że cykl miesiączkowy, organizm kobiety potrafi płatać figle, a wiadomo na takie pytanie ciężko jest jednoznacznie odpowiedzieć. Także może któraś z Was tak miała?
Z góry dziękuje za odpowiedzi42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tak, to się zdarza, nawet nie musi to być ostatni dzień miesiączki. Moja przyjaciółka zaszła w ciążę ze stosunku jakoś w połowie miesiączki. Plemniki mogą przetrwać w drogach rodnych kilka dni, a jak kobiet ma krótki cykl to owulacja może być szybciutko po miesiączce.Początek 03.2021 - starania o pierwsze 👶
2 cykle starań: 💔 31.05.21 - 8tc
4 cykle starań: 26.11.21 - ⏸
13.12.21 - jest ♥️!
25.01.22 - prenatalne 👌 👨🦱
22.03.22 - połówkowe 👌 👨🦱
26.05.22-badanie III trymestru 👌👨🦱
❤️1.08.2022 - mamy synka! ❤️ -
Dziękuje bardzo za odpowiedzi
Mam mieszane uczucia co do tej sytuacji, wątpię czy coś z tego wyjdzie… Ale chyba trochę zaczynam świrować… Tym bardziej, że w przeszłości miałam problemy ze strony układu rozrodczego i wydaje mi się, że u mnie to nie zadziała przypadkiem na już, na „klik”, tylko będzie potrzeba więcej czasu. -