Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy zrobiłam bete hcg za wcześniej? kiedy robić?
Odpowiedz

Czy zrobiłam bete hcg za wcześniej? kiedy robić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Cześć dziewczyny, błagam pomóżcie. mam nieregularne cykle 21-28 dni owu występuje różnie 9-16 dniem . W 21 dniu cyklu miałam brązowe plamienie trwało około 5h, bete zrobiłam 25 dnia cyklu wynik poniżej 1. Temperatura podwyższona, @ brak, napady gorąca itd. Sikańców nie robię bo mnie okłamały i uraz mam do nich. Pytanie czy bete mogłam zrobić za szyybko? ( nie znam dokładnej daty owu)? Dziękuje z góry za odpowiedź. Jestem laikiem w tych sprawach. po jakim czasie od owu występuje zapłodnienie i zagnieżdżenie? Niech któraś z Was mnie oświeci. Dziękuje :-)

Polecam poczytac w necie i szybciej i w szerszej wersji
    W internecie jest pelno publikacji na temat zaplodnienia , zagniezdzenia jak i rowniez kiedy robic bete....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana do zagniezdzenia dochodzi okolo 7-8 dnia po ovulacji pozniej tzreba 2 dni zeby w organizmie zaczal sie wytwarzac hormon beta hcg wiec cos kolo 10dnia po ovulacji mogloby juz cos wyjsc w sikancu troszke pozniej niz we krwi bo wlasnie we krwi pojawia sie on najwczesniej i z tego co piszesz jesli ovulacja wystapila miedzy 9-16dniem cyklu i doszloby do zaplodnienia to 25 dnia cyklu we krwii mogby byc juz jakis wzrost ale jesli nie wiesz kiedy nastapial ovulacja to poczekaj jeszcze kilka dni i zrob bete jeszcze raz bedziesz miala pewnosc

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana jak masz jakies jakiekolwiek pytania pytaj ja jestem przewaznie dla watku Na temat i Nie na temat... zapraszamy jest tam duzo dziewczyn ktore chetnie ci pomoga i ktore maja duza wiedze:D

livia30, Morisek28 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ