X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czy zrobiłam bete hcg za wcześniej? kiedy robić?
Odpowiedz

Czy zrobiłam bete hcg za wcześniej? kiedy robić?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    Cześć dziewczyny, błagam pomóżcie. mam nieregularne cykle 21-28 dni owu występuje różnie 9-16 dniem . W 21 dniu cyklu miałam brązowe plamienie trwało około 5h, bete zrobiłam 25 dnia cyklu wynik poniżej 1. Temperatura podwyższona, @ brak, napady gorąca itd. Sikańców nie robię bo mnie okłamały i uraz mam do nich. Pytanie czy bete mogłam zrobić za szyybko? ( nie znam dokładnej daty owu)? Dziękuje z góry za odpowiedź. Jestem laikiem w tych sprawach. po jakim czasie od owu występuje zapłodnienie i zagnieżdżenie? Niech któraś z Was mnie oświeci. Dziękuje :-)

Polecam poczytac w necie i szybciej i w szerszej wersji
    W internecie jest pelno publikacji na temat zaplodnienia , zagniezdzenia jak i rowniez kiedy robic bete....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana do zagniezdzenia dochodzi okolo 7-8 dnia po ovulacji pozniej tzreba 2 dni zeby w organizmie zaczal sie wytwarzac hormon beta hcg wiec cos kolo 10dnia po ovulacji mogloby juz cos wyjsc w sikancu troszke pozniej niz we krwi bo wlasnie we krwi pojawia sie on najwczesniej i z tego co piszesz jesli ovulacja wystapila miedzy 9-16dniem cyklu i doszloby do zaplodnienia to 25 dnia cyklu we krwii mogby byc juz jakis wzrost ale jesli nie wiesz kiedy nastapial ovulacja to poczekaj jeszcze kilka dni i zrob bete jeszcze raz bedziesz miala pewnosc

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochana jak masz jakies jakiekolwiek pytania pytaj ja jestem przewaznie dla watku Na temat i Nie na temat... zapraszamy jest tam duzo dziewczyn ktore chetnie ci pomoga i ktore maja duza wiedze:D

livia30, Morisek28 lubią tę wiadomość

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ