Czy zrobiłam bete hcg za wcześniej? kiedy robić?
-
Morisek28 wrote:Cześć dziewczyny, błagam pomóżcie. mam nieregularne cykle 21-28 dni owu występuje różnie 9-16 dniem . W 21 dniu cyklu miałam brązowe plamienie trwało około 5h, bete zrobiłam 25 dnia cyklu wynik poniżej 1. Temperatura podwyższona, @ brak, napady gorąca itd. Sikańców nie robię bo mnie okłamały i uraz mam do nich. Pytanie czy bete mogłam zrobić za szyybko? ( nie znam dokładnej daty owu)? Dziękuje z góry za odpowiedź. Jestem laikiem w tych sprawach. po jakim czasie od owu występuje zapłodnienie i zagnieżdżenie? Niech któraś z Was mnie oświeci. Dziękuje
Polecam poczytac w necie i szybciej i w szerszej wersji
W internecie jest pelno publikacji na temat zaplodnienia , zagniezdzenia jak i rowniez kiedy robic bete.... -
Kochana do zagniezdzenia dochodzi okolo 7-8 dnia po ovulacji pozniej tzreba 2 dni zeby w organizmie zaczal sie wytwarzac hormon beta hcg wiec cos kolo 10dnia po ovulacji mogloby juz cos wyjsc w sikancu troszke pozniej niz we krwi bo wlasnie we krwi pojawia sie on najwczesniej i z tego co piszesz jesli ovulacja wystapila miedzy 9-16dniem cyklu i doszloby do zaplodnienia to 25 dnia cyklu we krwii mogby byc juz jakis wzrost ale jesli nie wiesz kiedy nastapial ovulacja to poczekaj jeszcze kilka dni i zrob bete jeszcze raz bedziesz miala pewnoscDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kochana jak masz jakies jakiekolwiek pytania pytaj ja jestem przewaznie dla watku Na temat i Nie na temat... zapraszamy jest tam duzo dziewczyn ktore chetnie ci pomoga i ktore maja duza wiedze:D
livia30, Morisek28 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-