Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Delikatnie zabarwiony śluz
Odpowiedz

Delikatnie zabarwiony śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia2023 Debiutantka

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane piszę do Was z pytaniem mieszkam w UK testy pozytywne od dnia planowanej miesiączki z aplikacji wynika że to 7 tydzień natomiast dziś rano zauważyłam delikatnie zabarwiony śluz na lekki brązowy kolor który był dosłownie ok 4 godziny i nie był na bieliźnie lecz gdy "dokładniej" się podtarłam czy mam się czym martwić?

• Angi90 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2023, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia, serdecznie Ci gratuluję ❤️ i trzymam kciuki,aby wszystko było dobrze i abyś mogła w pełni cieszyć się swoją ciążą 🤞🍀

Plamienia w ciąży zdarzają się i nie musisz się nimi martwić czy stresować, dopóki są brązowe, różowe i nie ma w nich skrzepów, natomiast skontaktuj się ze swoim lekarzem, ponieważ czasami bywa tak, że musisz dodać sobie progesteronu np luteina.

👩🏻🧔🏻🩷🩷
    Niedrożność jajowodów/Czynnik męski
    IVF '24🍀
    💉Bemfola 300+Orgalutran+Decapeptyl
    🪄21🥚=>12 MII=>ICSI=>11=>❄️❄️❄️
    🔹FET 31/07/24 💉 bHCG 10 dpt <2,3 mlU/ml ❌
    🔹FET 02/09/24🍀4CC🍀
    ☀️38t5d 💝 2025
    IVF '26
    ✅badania do tranferu
    ✅wizyta kwalifikacyjna
    ⏳ już tylko chwila... zabieram Cię do domu 🍀

"Rób wszystko z jedną myślą w głowie:
    Zasłużyłam na szczęście!"🦖
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ