Diety, i inne bajery w drodze do ciąży.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana w marcu rok temu zaszłam w ciąże, w maju poroniłam i do dziś nic. Parę cykli wszystko dochodziło do siebie, później kilka odpuszczonych po czym wróciłam do CLO . Kilka razy pęcherzyki przerosły, później była owulacja, ale nie trafiliśmy najwidoczniej, obecnie miałam 2 miesiące przerwy. Udało mi się w miesiąc zrzucić 8kg nadchodzący cykl będzie ze starankami
baby1991 lubi tę wiadomość
-
Takie nagłe spadki wagi też nie są wskazane podczas starań. Optymalnie zrzucać 1 kg tygodniowo. Ja mam nadwagę i planowałam zrzucić kilka kg, ale zaszłam w ciążę Kilka miesięcy wstecz odżywiałam się zdrowo i starałam się jeść produkty poprawiające płodność, ale nie wiem czy miało to wpływ na zajście
Powodzenia!Kukułka92 lubi tę wiadomość
-
Kukułka 8 kilo w miesiąc?! trochę za dużo. z tym odchudzaniem to też nie ma co przesadzać, gdyż można wyjałowić organizm z najważniejszych witamin i mikroelementów, tak więc wszystko z umiarem
Watro zwrócić uwagę na to co jemy i w jakiej ilości, oczywiście pić dużo wody (2 litry dziennie) oraz ograniczyć cukry i inne puste węglowodany, a także nie objadać się na noc i waga sama będzie spadać- bez katowania się na dietach.hipisiątko, wredota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-