X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dla Maxa na Maxa!
Odpowiedz

Dla Maxa na Maxa!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest to prośba skierowana zarówno do mam, jak i do tych z Was, które dopiero oczekują swojego maleństwa lub się o nie starają.
    Jestem mamą od 7 miesięcy, mój syn jest dla mnie całym światem, dlatego tak bardzo wstrząsnęła mną historia małego Maxa Jaskólskiego, który od ponad miesiąca musi przebywać w izolatce, ponieważ każda, nawet najmniejsza bakteria czy infekcja może mieć poważne skutki. Max choruje na SCID i potrzebuje przeszczepu szpiku kostnego. Dzieci z tą chorobą, które nie są leczone najczęściej nie dożywają 2 roku życia.

Ludzkie życie nigdy nie było mi obojętne, ale od kiedy jestem mamą przeżywam takie historie milion razy bardziej. Chciałabym jakoś pomóc, jestem dawcą szpiku już kilka lat. Dlatego chciałabym zachęcić te z Was, które mogą - zarejestrujcie się, nic Was to nie kosztuje, a byc moze mozecie uratować życie tego małego lub kogoś, kto tego potrzebuje.

Dla zainteresowanych profil mamy Maxa na instagramie: martyna_szabelak.
    Akcję znajdziecie też pod hasztagiem: #dlamaxanamaxa.
    Dziękuję :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ