X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dla Maxa na Maxa!
Odpowiedz

Dla Maxa na Maxa!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka93 Autorytet

Wysłany: 27 września 2019, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    jest to prośba skierowana zarówno do mam, jak i do tych z Was, które dopiero oczekują swojego maleństwa lub się o nie starają.
    Jestem mamą od 7 miesięcy, mój syn jest dla mnie całym światem, dlatego tak bardzo wstrząsnęła mną historia małego Maxa Jaskólskiego, który od ponad miesiąca musi przebywać w izolatce, ponieważ każda, nawet najmniejsza bakteria czy infekcja może mieć poważne skutki. Max choruje na SCID i potrzebuje przeszczepu szpiku kostnego. Dzieci z tą chorobą, które nie są leczone najczęściej nie dożywają 2 roku życia.

Ludzkie życie nigdy nie było mi obojętne, ale od kiedy jestem mamą przeżywam takie historie milion razy bardziej. Chciałabym jakoś pomóc, jestem dawcą szpiku już kilka lat. Dlatego chciałabym zachęcić te z Was, które mogą - zarejestrujcie się, nic Was to nie kosztuje, a byc moze mozecie uratować życie tego małego lub kogoś, kto tego potrzebuje.

Dla zainteresowanych profil mamy Maxa na instagramie: martyna_szabelak.
    Akcję znajdziecie też pod hasztagiem: #dlamaxanamaxa.
    Dziękuję :)

qb3c9vvjanos7puq.png
    ckaidqk3a2bynsca.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ