X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dla wszystkich
Odpowiedz

dla wszystkich

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 14 października 2014, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny. zakladam ten temat gdyz nie moge sie odnalezc w zadnym innym, w wiekszosci tematow udzielaja sie w wiekszosci dziewczyny w ciazy, nie zebym miala pretensje ale dla osob ktore stracily dziecko badz straja sie i nie moga zajsc ciezko jest czytac o przygotowaniach do narodzin dziecka. zakladam nowy temat i zapraszam tu wszystkie starajace sie dziewczyny ;)

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 15 października 2014, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiec moze zaczne. jestem Magda pochodze z pomorza. mam 23 lata, 06,09,2014 r mialam zabieg lyzeczkowania mojego malenstwa w 11 tygodniu, serduszko przestalo bic w 7 tygodniu. ;( jutro ide na pogrzeb, sama nie pochowalam dzidzi, ciesze sie ze chociaz jutro zostanie pochowane wraz z dziecmi ktore przez ostatni rok nie zostaly pochowane przez rodzicow

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hEJ Magda :)
    bardzo przykra ta Twoja historia :(
    mój rocznik jesteś :)

rybka lubi tę wiadomość

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ