Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dobry endokrynolog/ginekolog Warszawa
Odpowiedz

Dobry endokrynolog/ginekolog Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamyczek1826 Znajoma

Wysłany: 24 marca 2022, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane,
    Proszę polećcie dobrego endokrynologa, który jest również ginekologiem- z Warszawy.
    W listopadzie robiłam badania Tsh i miałam 2,9. Moja ginekologa powiedziała że mieszczę się w normie jeżeli chodzi o starania o Bobaska.
    Powtórzyłam badania 3 tygodnie temu tsh 6,72 a wczorajsze wyniki to 5,9. Dodam że ft3 w normie a ft 4 w dolnej granicy normy.
    Z góry dziękuję za polecenia.

• Wiktorkaaa Debiutantka

Wysłany: 10 sierpnia 2022, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odświeżam temat - może któraś z was ma do polecenia ginekologów - zarówno w Luxmedzie jak i prywatnie. :)

• Mammisima88 Koleżanka

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja baaardzo polecam Dr Piotra Steca, cudowny ginekolog z doświadczeniem i ogromną wiedzą, ale i opanowaniem, a endokrynolog Dr Izabella Palińska, konkretna babka, w ciąży ładnie wyprowadziła moje wyniki na prostą.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2022, 09:12

• Poziomka9204 Autorytet

Wysłany: 20 sierpnia 2022, 00:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr. Romeyko-Wolniewicz, pracuje na Karowej i przyjmuje w gabinety Łucka. Ja polecam, lekarz z doświadczeniem, nie bagatelizuje wyników. Jest to ginekolog-endokrynolog.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2022, 00:52

👫 31lat

09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ