Dr Janowiec Nowy Sącz ktoś się leczy?
-
Słyszałam o nim same achy i ochy, koleżanka mi go polecała że dzięki niemu jest mamą, a terminy to jakaś masakra. Obecnie jest lista rezerwowa, kolejka po termin
-
Jednorożec89 wrote:Słyszałam o nim same achy i ochy, koleżanka mi go polecała że dzięki niemu jest mamą, a terminy to jakaś masakra. Obecnie jest lista rezerwowa, kolejka po termin
Współwłaścicielem jest tez Dr Zaczyk, podobno tez dobry. Może u niego warto tez spróbować -
Nadzieja97 wrote:Współwłaścicielem jest tez Dr Zaczyk, podobno tez dobry. Może u niego warto tez spróbować
-
Jednorożec89 wrote:Nie wiem, ja zapisałam się do Janowca babka w rejestracji nowila że czasem się udaje po miesiącu ale bardziej prawdopodbne to jakieś 2-3, mogę tyle poczekać. Prawie skomcze stymulację clo i albo zajde albo pójdę do niego
Czytałam na znanym lekarzu że nawet i pół roku się czekakiedy się zapisywałaś? Bo ja końcem czerwca, też na listę rezerwową.
-
Na początku lipca ale dzisiaj za raz idę na monitoring do doktora Zaczyka podobno też jest dobry. Później będę opisywać wrażenia
-
Byłam wczoraj u doktora Zaczyka i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona miły, widać że ma ogromną wiedzę zobaczył u mnie rzeczy na które inny gin nawet nie zwrócił uwagi. Od razu na pierwszej wizycie zlecił konkretną diagnostykę. Nie wiem jak doktor Janowiec ale Zaczyk też jest naprawdę dobry
-
Leczyłam się w klinice w Sączu u doktora kobieca 3 lata temu przez rok i naprawdę bardzo nie polecam. Miałam wrażenie że robię za królika doświadczalnego i jestem naciągana na straszne pieniądze . Miałam milion badań. Może z słabymi parametrami nasienia miał tylko jedna wizytę na której usłyszał że lekarz nie widzi żadnych przeciwwskazań. A z mną jest wszytko ok. Przez cały rok ani jednej próby. Później zmieniliśmy klinikę na Krakovi doktor Jakub Wyroba i z całego serca polecam. Tam zdiagnozowali męża miał zabieg, teraz przystąpiliśmy do procedur i naprawdę widać różnicę że chcą człowiekowi pomoc a nie zarobić.
-