Dr Janowiec Nowy Sącz ktoś się leczy?
-
Słyszałam o nim same achy i ochy, koleżanka mi go polecała że dzięki niemu jest mamą, a terminy to jakaś masakra. Obecnie jest lista rezerwowa, kolejka po terminDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Słyszałam o nim same achy i ochy, koleżanka mi go polecała że dzięki niemu jest mamą, a terminy to jakaś masakra. Obecnie jest lista rezerwowa, kolejka po termin
Współwłaścicielem jest tez Dr Zaczyk, podobno tez dobry. Może u niego warto tez spróbować -
Nadzieja97 wrote:Współwłaścicielem jest tez Dr Zaczyk, podobno tez dobry. Może u niego warto tez spróbowaćDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Nie wiem, ja zapisałam się do Janowca babka w rejestracji nowila że czasem się udaje po miesiącu ale bardziej prawdopodbne to jakieś 2-3, mogę tyle poczekać. Prawie skomcze stymulację clo i albo zajde albo pójdę do niego
Czytałam na znanym lekarzu że nawet i pół roku się czeka kiedy się zapisywałaś? Bo ja końcem czerwca, też na listę rezerwową. -
Na początku lipca ale dzisiaj za raz idę na monitoring do doktora Zaczyka podobno też jest dobry. Później będę opisywać wrażeniaDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Byłam wczoraj u doktora Zaczyka i powiem szczerze że jestem bardzo zadowolona miły, widać że ma ogromną wiedzę zobaczył u mnie rzeczy na które inny gin nawet nie zwrócił uwagi. Od razu na pierwszej wizycie zlecił konkretną diagnostykę. Nie wiem jak doktor Janowiec ale Zaczyk też jest naprawdę dobryDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Dzwoniłam w tamtym tygodniu i termin od razu dostałamDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅