X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dr med. Maria Bożena Kmita
Odpowiedz

dr med. Maria Bożena Kmita

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam dziś wizytówkę tej pani doktor. Czy ktoraś coś słyszała na jej temat? A może jest jej pacjentka? Poleciła mi ja koleżanka, po 5 poronieniach, mówiąc ze ona jej pomogła.

q53jwvt.png
    Aniołki 24.09.13r (*) 6tc 5.01.14r (*) 7tc
  • mała_mi Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapomniałam napisać ze przyjmuje głównie w Krakowie, a wydaje mi się że sporo tutaj dziewczyn z tego pięknego miasta :)

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) ja jestem z Krakowa ale nie kojarzę tego nazwiska, myślę że w końcu ktoś tutaj zajrzy kto Ci pomoże :-)
    Jeśli jesteś z Krakowa albo masz możliwość dojechać tutaj to polecam również klinikę Macierzyństwo i tam przyjmuje dr Szlachcic..
    :-)
    Pozdrawiam

mała_mi lubi tę wiadomość

• mała_mi Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem z Krk, ale mam w miarę niedaleko. Jeśli mój gin nie będzie w stanie zdiagnozować przyczyny poronień u mnie, pewnie zdecyduje się tam uderzyć.
    Dzięki :*

AnBe lubi tę wiadomość

q53jwvt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do dr szlachcica trzeba trochę czekać więc jeśli się zdecydujesz to tak ok 2 tyg się czeka na wizytę. :) nie ma za co :)

mała_mi lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ