SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Duohaston wysypka
Odpowiedz

Duohaston wysypka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Asia9031 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Dziewczyny biore Duphaston od 6 tyg ciąży. Jestem w 10 tyg. Wszystko jest ok oprócz tego ze od 1.5 tyg mam wysypke na nogach czasami rekach i troche dol plecow. Swędzi jak cholera. Jak zaczne drapać to już w ogóle. Dermatolog zapisal masc. Zapomnialam mu dodac ze biore te leki. Czy ktoras z was miala po nim wysypke. Badania wszystkie wyszly ok jeski chodzi o proby watrobowe itp. Mi sie wydaje ze po tym leku no ale oczywiscie narazie nie uzyskalam odpowiedzi. Miała któraś z Was taka przypadłość po tym leku?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 13:04

• Asia9031 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2021, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo wiem ze któraś z was miala po tym leku wysypke i zmienila na luteine? Prosze odezwij sie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ