Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Duża rodzina czyli 4 dzieci
Odpowiedz

Duża rodzina czyli 4 dzieci

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2022, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy są tutaj mamy z 4 dzieciaczków?
    Staramy się z mężem co prawda o 3 dziecko ale przez myśl mi przechodzi już jakiś czas 4 🙈. Jak to jest mieć tyle dzieciaczków do ogarnięcia? Moje dzieci mają 7,4 i prawie 5 lat. Jest między nimi 2,5 roku różnicy różnica do ogarnięcia. Sama rodzeństwa nie mam więc zawsze mazyla mi się duża rodzina...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2022, 10:57

• Aga10166 Nowa

Wysłany: 3 kwietnia 2022, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Jestem nowa,ale jestem mamą 4 dzieciaczków.Syn 19 lat,syn 9 lat, córka 5 lat, córka 3 lata.Ja również jestem z tym osób które kochają duże rodziny.Sama mam tylko siostrę,więc chyba nadrabiam 😍

• belldandy Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2022, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam 3 synów, 7, 5 roku, prawie 5 i roczniaka ;) nie wyobrazam sobie aby ktoregos z nich nie bylo

Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
    Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
    Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
    Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm

[*] 2014 i 2016
  • Smerfetka_1988 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2022, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja również mam 4 łobuziakow. Syn 8 lat, córka 6,5 roku, córka 2 - 4 lata,córka 3- 2 lata. Obecnie staramy się jakoś 9 cykli o 5 dziecko i nie wychodzi 😀😀😀 chociaż może w tym cyklu coś zaskoczyło, temperatura nadal wysoka jutro mam testować 😀😀

20 cs
    Starania od 09.2021
    05.2022 cb :(

JA : 35 lata Mąż : 35 lata

2014 Dominik
    2015 Zuza
    2018 Natalia
    2020 Aleksandra
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ