Dwa male guzki na macicy
-
Hej mam do was pytanie, wiem ze zadna z was nie jest lekarzem ( wizyte mam umowiona,ale ciekaowsc zzera) ale chcialabym zapytac czy ktore z was cos sie takiego przytrafilo? A moze syszala o tym? Dzis rano jak badalam sobie szyjke macicy wyczulam dwa male guzki niedaleko wejscia do macicy, Czy ktos wie co to moze byc? wizyte mam dopiero w srode i nie wiem czy powinnam sie martwic czy to cos zwyklego?
-
witam cie czy chodzi o małe guzki takie jak by ci krostki wyskoczyły ? bo ja tak mam i nie mam pojęcia co to jest.Wyskakuje mi to po owulacji najczęściej jak szyjka się obi twarda. Mam do ciebie prośbę jak będziesz u lekarza i spytasz się o to to napisz mi co ci powiedział. Z góry dziękujeW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
mala29_ zapytam i na pewno dam znac (sroda), moze przydac sie innym dziewczynom odpowiedz,w kazdym razie ja tez jestem juz po owulacji 10 dni dopiero wczoraj to wyszulam ale moglo to wyjsc wczesniej bo nie siegalam szyjki do konca. Tak sa ta takei dwa aze guzki przypominajace krostki, bardzo dobrze wyczuwalne,znajoma mi powiedziala ze czasem to tak jest od hormonow ale zeby skontaktowac sie z lekarzem dla pewnosci.
-