Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dwie aplikacje - odmienna data owulacji
Odpowiedz

Dwie aplikacje - odmienna data owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Pomarańcza Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2021, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć! Jestem tu nowa, po roku starań wybrałam się do lekarza na badania, diagnoza - hiperprolaktynemia czynnościowa. Przez pół roku korzystałam z aplikacji Flo, od tego cyklu zainstalowałam ovufriend. Zaskakująca różnica co do prognozowanej owulacji. Czy ktoś ma podobnie? Używam również lady Comp i on pokrywa się z ovufriend. Od tego cyklu biorę dostinex 0,5 tabletki / tydzień. We Flo dzisiaj powinnam mieć owulację, wg lady Comp i ovufriend 31.01. Miby tylko dwa dni a jednak wydaje mi się spora różnica. Pozdrawiam 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2021, 16:59

Luźne starania od 12.2019
    Metformina ,Letrox, pueria uno, i 🐧
    Grudzień '21 10+5tc/8tc Gosia 💔

25.05.22 ⏸️ 271mlU/ml 13dpo, 666mlU/ml 15dpo
    age.png
  • noelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, a mierzysz temperaturę?
    U mnie też flo pokazuje inaczej, dzisiaj zainstalowalam ovu i w ovu pokazuje mi wcześniej owulacje. Dodam, że prawie 6 lat temu, przy pierwszej ciąży, owulacja z ovufriend się sprawdziła ;) dlatego chyba jemu bardziej wierzę.. Tyle, że wtedy mierzylam temperaturę.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ