Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dwie kreski na tescie owulacyjnym w dniu spodziewanej miesiączki. o co chodzi?
Odpowiedz

dwie kreski na tescie owulacyjnym w dniu spodziewanej miesiączki. o co chodzi?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane, zrobiłam sobie dzisiaj dwa testy owu,i oba pokazały 2 kreski, owulacje mialam 14 dni temu, o co chodzi? :))) pomocyy ;))

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dostalas okres? Zrobilas test ciążowy? pozytywny test owulacyjny po owulacji moze swiadzczyc o ciązy

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam,ze ten sam temat pojawil sie dwa razy na tym samym forum, ale komputer mi sie zawiesil i wskoczylo dwa razy. ;) niestety nie ma gdzie go kupic ;) powinnam dostac dzisiaj, kluje mnie podbrzusze i strasznie bola mnie piersi, dziwnie z tymi testami .;)

• XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odp ci na tym drugim poście. to jutro do apteki po test .

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oby sie nie pojawil @ .;)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie prowadzisz wykresu?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • patus1992 Przyjaciółka

Wysłany: 19 czerwca 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie prowadze, zauwazylam rowniez to, ze moje brodawki zrobily sie sine, zaczynam sie stresowac, ze jednak przyjedzie ten okres. ;((

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ