X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dwie kreski, strach przed cp
Odpowiedz

Dwie kreski, strach przed cp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamilaaa96 Nowa

Wysłany: 17 lutego, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę, ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 20:20

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ