X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dwie kreski, strach przed cp
Odpowiedz

Dwie kreski, strach przed cp

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kamilaaa96 Nowa

Wysłany: 17 lutego, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. W tamtym roku mialam usuwana ciążę pozamaciczna z jajowodu prawego . Mialam również sono hsg i okazało się, że lewy jajowod jest niedrozny a prawy drozny ale że tam powstała cp to najlepszym rozwiązaniem dla mnie podobno jest in vitro. Niedługo mam pierwsza wizytę, ale dzis dwa dni przed okresem zrobilam test. Wyszły dwie kreseczki, powtórzyłam jeszcze dwa razy i to samo. Myślę czy może to też być torbiel, lub wadliwe testy? Panikuję, bo nie chce powtórki z tamtego roku... Czy któraś z Pań moze miala podobna sytuację?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego, 20:20

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ