X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dwie macice / wady macicy
Odpowiedz

Dwie macice / wady macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iNa Znajoma

Wysłany: 18 czerwca 2021, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie jestem tu nowa poszukuje kobiet którym udało się zajść w ciąże posiadając wadę macicy i które chętnie się podziela doświadczeniem . Może ktoś się znajdzie ☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2021, 17:22

Ja : 35 On :40
    Podwójna macica 🙄 🥴
    AMH : 2,64
    Niedoczynność tarczycy - eutyrox100

On : OK

2015 - puste jajo płodowe 😪
    2016 - histeroskopia/laparoskopia Knurów
    2016-2021 naturalne starania 😐
    2021- histeroskopia/laparoskopia Kraków ARTVIMED
    2021 - znowu histeroskopia/laparoskopia Katowice Angelius

2022 decyzja invitro
    Marzec 1 procedura 1 transfer
    26.03 punkcja 🤞
  • Omegi Koleżanka

Wysłany: 20 czerwca 2021, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNa wrote:
    Witam serdecznie jestem tu nowa poszukuje kobiet którym udało się zajść w ciąże posiadając wadę macicy i które chętnie się podziela doświadczeniem . Może ktoś się znajdzie ☺️

A jaką masz wadę?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ