X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziecko po chemioterapii??
Odpowiedz

Dziecko po chemioterapii??

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kayty Nowa

Wysłany: 4 kwietnia 2020, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!Czy udało się komuś zajść w ciąże po chemii? Z jednym jajnikiem? ;))

• Betti37 Autorytet

Wysłany: 5 kwietnia 2020, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kayty wrote:
    Witam!Czy udało się komuś zajść w ciąże po chemii? Z jednym jajnikiem? ;))
    proponowano Ci mrożenie komórek jajowych przed chemią?
    Jeśli masz owu z tego jajnika, drożne jajowody a partner nasienie w normie oraz masz uregulowane hormony to powinno się udać

• nesssssa Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2020, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja akurat z dwoma jajnikami, a leczenie było w 2011 roku. Chłoniak. Chemia i radioterapia.
    Mam córkę 19 mcy :)

w57vyx8dy9s6xggg.png

zem38ribu7ozxy1q.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ