Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny HELP! szyjka
Odpowiedz

Dziewczyny HELP! szyjka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kicia;) Debiutantka

Wysłany: 28 lipca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Staraczki i Zafasolkowane :) Baaaardzoooo was proszę po0móżcie!! Naczytałam się MEGA dużo o tym jak badać szyjkę i już mi się wszystko miesza hehehe i na prawdę sama nie wiem już jak to z moją szyjką jest, bo potrafię rozpoznać tylko zamknięta/otwarta :D ale w zasadzie się nie dziwię bo obserwuję ją dopiero 2 cykl :) ale głównym, nurtującym mnie pytaniem jest to jak powinna zachowywać się szyjka dzień lub dwa po owulce?? Może któraś z Was odpowie mi na podstawie własnych doświadczeń?
    Będę bardzo wdzięczna za wszelką pomoc :*

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz dni płodne, przed owulka to szyjka jest wysoko i jest miekka, a jak masz po owulce to powinna byc nisko i zamknieta, to tak w skrocie :)

kapturnica lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ