Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny szybko odpowiedzcie
Odpowiedz

Dziewczyny szybko odpowiedzcie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie zrobiłam 3 testy ciazowe, wyszly pozytywnie, czy moga sie mylis? byly to 3 rozne testy

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli nie masz torbieli ani kriwomoczu (zapalenie pęcherza) to myślę że raczej ciąża :) jeżeli chcesz być pewna to zrób betę, ona nigdy się nie myli, ale 3 testy kazdy innej firmy to wątpię żeby się myliły, po cichu Gratuluję :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 20:19

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 10:59

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 lipca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje :)

• Iskiereczka Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje;)

• 88macola Przyjaciółka

Wysłany: 24 lipca 2014, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratulacje! wydaje mi się, że 3 testy nie mogą się mylić :) Czekamy na dobre wieści ! :)

Nikoś <3 <3 <3
  • magdalena1991 Ekspertka

Wysłany: 24 lipca 2014, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro szukam gina w mojej okolicy, pracuje w takich warunkach ze nie moge byc w ciazy... promieniowanie itp,firma elektroniczna, ciezkie sprzety, duzo stresu, a w sumie test zrobilam bo boli mnie brzuch i troche sie boje

Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
    Śpijcie Aniołki [*][*]
    oar8vfxmq4zfza0s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lipca 2014, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie nie. Nie mozesz pracowac w tamtym miejscu a nie nie mozesz byc w ciazy.piekne testy :*

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ