Dziewczyny z wysoką tempką w I fazie cyklu
-
Już myślałam, że jestem jedyna :-)Ja mam w pierwszej facie tempki od 38,00 do 37,1 a w II fazie mam od 37,3 do 37,5. Czy to oznacza, że coś ze mną nie tak? Kiedyś słyszałam, że wysoka tempka oznacza nadmiar prolaktyny, ale nie wiem jak to jest. Staram się już piąty miesiąc bez efektu. Niby owulka jest bo tempka wzrasta. Sama już nie wiem.Bluebell
-
oooo coś dla mnie:)
wysokotemperaturowa jestem:)
u mnie prolaktyna w normie natomiast po obciążeniu....oooo wysoka. jutro idę z wynikami do lekarza....
aaa i biorę castagnusa.... u mnie poziom 37 mniej więcej się utrzymuje
ja zaś słyszałam że wysoka temperaturka moze wsiadczyć o infekcji;/ -
Ja nie badałam prolaktyny więc nie wiem, a masz normalne owulki? Słyszałam, że jak prolaktyna jest za wysoka to może być problem z owulacją ale nie wiem ile w tym prawdy. Ja to taką tempkę mam cały czas więc infekcja raczej odpada. Ale słyszałam, że w pochwie zawsze jest ciut wyższa.Bluebell
-
Dziewczyny, byłam dziś u ginekologa, z wydrukowanymi wykresami w ręce. Pani powiedziała, ze nie mam się czym martwić bo mam dwustopniowy wykres.. wiec nic tylko serduszkować, ale oczywiście bez stresu Powiedziała, że jak się do wiosny nie uda to wtedy się spotkamy i pomyślimy co dalej..
-
nick nieaktualny
-