X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwne nocne poty
Odpowiedz

Dziwne nocne poty

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Melonia18 Nowa

Wysłany: 24 października 2016, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny mam do was pytanie . Od jakieś pory przed okresem około 2 dni mam dziwne poty nocne. Dodam że mam 24 lata i badania hormonów ok. Mam lekką niedoczynność tarczycy ale już ustabilizowana . Poty występują głównie na klatce piersiowej. Czy któraś z was również coś takiego ma?? Dodam że poty tylko podczas spania

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed miesiączką obniża się poziom hormonów więc poty mogą jak najbardziej występować. Może jest też prostsze wyjaśnienie - masz za ciepło w sypialni lub ubierasz się do spania za ciepło.

• Melonia18 Nowa

Wysłany: 24 października 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napeewno nie jest to wina temperatury w sypialni ani ubierania się za ciepło

Maja
  • Melonia18 Nowa

Wysłany: 24 października 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy nikt nie spotkał się jeszcze z takimi potami ?

Maja
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ