Dziwne objawy!!!
-
Kochane mam problem...A mianowicie na początku stycznia zrezygnowałam z Nuvaring. 14 lutego miałam ostatnią miesiączkę i zaczęliśmy się z mężem mocno starać o bobaska w dni płodne. Po przysłowiowych 28 dniach powinnam mieć okres i nie mam go. Płodne miałam ok 28,02-04,03 kochaliśmy się nie mal codziennie. Do dziś nie mam okresu. Test z wczoraj z godziny ok 12 negatywny. Boli mnie brzuch jak na okres, czuję się i wyglądam jak balonik a co najdziwniejsze mam gęsty biały bezzapachowy śluz- czego nigdy nie miałam. Staram się nie łudzić że to może ciąża ale jakoś tak nie umiem o tym nie myśleć. Co o tym sądzicie? Może za wcześnie zrobiłam test? od stosunku minęło ok 15 dniUsilnie staramy się o dzidziusia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agus3004 wrote:Najlepszym rozwiązaniem jest zrobienie bety, rozwieje wszystkie wątpilwości
Landryneczka, camila lubią tę wiadomość
-
Czekać, czekać ja też mam różne objawy ale czekam spokojnie bo w tamtym cyklu wariowałam i dziewczyny mnie tu juz opieprzały i bardzo dobrze należało mi się za głupie wątki typu ,,pomocy bolą mnie sutki czy to może być objaw ciąży????,, hehehe
Blondik, mar lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
To mój drugi cykl po nuvaring. Pierwszą prawdziwą miesiączkę po odstawieniu miałam po dniach ( nie licząc krwawienia tuż po wyjęciu krążka). Dziś robiłam test i wyszedł negatywny ( test kupiony na allero o czułości 25) Niby jakąś kreskę widzę pod światło ale na bank sobie wkręcam. Dobije mnie ta niewiedza..... Okresu nadal brakUsilnie staramy się o dzidziusia
-
Rany dziewczyny powinni zrobić jakieś tabsy na cierpliwość,to jest kwestia kilku dni zwykle, najwyżej tygodnia i trochę żeby wiedzieć czy się jest w ciąży czy nie. Słoma albo siano. Nasze praprababki nie miały żadnych testów ciązowych i jakoś wytrzymywały. Jak okresu ze 3 miechy nie było i brzuch zaczął rosnąć to się dowiadywały. Im większa spina tym trudniej zajść
anja83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-