Witam tez jestem tu nowa i chce sie poradzić
od kilku lat lecę na stosunku przerywanym... A 3 miesiące temu po dłuższej przerwie, zaczęłam spolżyć z nowym partnerem z ktorym się nie zabezpeczalam i według kalendarza z kilka razy w dni płodne a w tym ostatnim przed owulacja czyli w grudniu od tego momentu moje dwie @ nie byly takie jak zawsze, ogólnie Okres mam 6 dni cykle srednio33 dni. zawsze zaczyna sie mega boleśnie... I zawzze cos tam leci, a teraz. Pierwsza @ przez 2 dni polecialo. W 3 dniu tylko taka nitka krwi, w 4-5 znowu nieco polecialo i 6 tez nitka koniec. A drugi to juz wg. Zaczęło sie ze pol dnia tylko mialam jakby sluz ale brazowy jasny potem cos tam polecialo. 2-3 dniu tez troche ale to nie było to co zawsze (samo to ze nie potrzebuje podmywania sie wystaczy chusteczka nawilżana) 4 dzień tylko przy korzystaniu dwie kropki spadły i przy podieraniu jest plamienie widoczne i nitka krwi na caly dzien... to samo 5 dzien( dodam ze w 4-5 dniu trochę wysiłku miałam i normalnie by ze mnie leciało) Jutro jest 6dzien pewnie dalej nic nie poleci. I pytanie jest takie czy jest szansa ze to ciaza? Robilam test w 3 dniu 1 @ wyszedł negatywny. Prawy jajnik pobolewa, puchna mi nogi i rece i od grudnia mam ciagne wzdety i niekiedy bolacy brzuch. I kompletnie nie wiem co o tym sadzic... Pomocy