X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny okres ....
Odpowiedz

Dziwny okres ....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • werka46 Nowa

Wysłany: 13 października 2017, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, chciałabym sie dowiedzieć mianowicie okres mialam 22 wrzesnia trwał 3 dni z 2 dniowym plamieniem. Tylko ze ten okres był slabiutki ,przez trzy dni podpaska była czysta tylko na papierze trochę krwi i skrzepow, a czułam jakby leciało ze mnie. Dodam ze w 3 dniu dostałam gorączki z powodu anginy :(. Teraz czuje sie dobrze tylko ze głową mnie cały czas pobolewła i piersi szczypta. Boje sie testować zeby sie nie zdolowac jedna kreska. Nie wiem czy ten okres mozna nazwać okresem jak podlaska czysta była , jednak ze brzuch mnie wtedy bolał teraz nic. Prosze o poważne dip. Z góry dziekuje

...
  • werka46 Nowa

Wysłany: 13 października 2017, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za błędy

...
  • alegzi Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

na Twoim miejscu zrobiłabym jednak test. Trochę dziwnie, że skrzepy miałaś, ale każdy organizm jest inny. Nikt Ci nie napisze czy to 100% ciąża czy tak słaba @ była spowodowana chorobą :(

Enii lubi tę wiadomość

1cs z CLO
    dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
    12cs - ciąża biochemiczna
  • mriabelka Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2017, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprawdź beta z krwi

bo może to być ciaza
    niektóre kobiety mimo iż są w ciązy mają co miesięczne plamienie

mriabelka
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ