X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny śluz
Odpowiedz

Dziwny śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myu-chan Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    Okres powinnam mieć wczoraj, ale... zamiast niego miała dość dziwny śluz... Nie pasuje do żadnego z tej listy.
    Był mocno rozciągliwy, ale kolor miał taki ciemniejszy kremowy. W konsystencji nazwałbym go glutowatym...

Ciąże wykluczam (temp leci na łeb na szyję), ale zastanawiam się czy taki śluz nie jest objawem jakiegoś zakażenia czy coś. Miała któraś z was taki śluz i co on u was oznaczał?

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie pieczę Cię nic w środku? Może masz infekcje tam

• Myu-chan Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    A nie pieczę Cię nic w środku? Może masz infekcje tam

Nic nie piecze, nic nie swędzi. Tylko ten dziwny śluz jest.

• Paula90. Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja taki śluz miałam po odstawieniu tabletek anty przed okresem tylko mój był taki lekko brązowy

Paula90
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ