X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziwny śluz
Odpowiedz

Dziwny śluz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Myu-chan Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobietki :)
    Okres powinnam mieć wczoraj, ale... zamiast niego miała dość dziwny śluz... Nie pasuje do żadnego z tej listy.
    Był mocno rozciągliwy, ale kolor miał taki ciemniejszy kremowy. W konsystencji nazwałbym go glutowatym...

Ciąże wykluczam (temp leci na łeb na szyję), ale zastanawiam się czy taki śluz nie jest objawem jakiegoś zakażenia czy coś. Miała któraś z was taki śluz i co on u was oznaczał?

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie pieczę Cię nic w środku? Może masz infekcje tam

• Myu-chan Debiutantka

Wysłany: 10 lutego 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    A nie pieczę Cię nic w środku? Może masz infekcje tam

Nic nie piecze, nic nie swędzi. Tylko ten dziwny śluz jest.

• Paula90. Znajoma

Wysłany: 10 lutego 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja taki śluz miałam po odstawieniu tabletek anty przed okresem tylko mój był taki lekko brązowy

Paula90
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ