X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dzni płodne a skurcze maicicy
Odpowiedz

dzni płodne a skurcze maicicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frankapzn Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni mam dni płodne (odpowiedni sluz spadek i skok temp) , wczoraj była owulacja jednak trochę mnie niepokoi fakt iz od kilku dni mam takie delikatne skurcze macicy nie są jakoś bardzo bolesne ale je czuje i zaczęłam sie denerwować czy to jest normalne? starym się już kilka miesięcy jednak takie objawy mam dopiero teraz. Dodam że miesiąc temu miałam stwierdzonego polipa ale po zastosowaniu tabletek się wchłonął, na usg tuż po miesiączce nic już nie było widać

Ona :34 🧡Hashimoto,adenomioza, usunięty polip,biopsja endo CD 138 -(2 kom/1 d.p.w. według lekarza ok ) mthfr oraz pai, KIR AA NK 44%
    Kariotyp ok On: 38 🧡obniżone parametry nasienia
    Kariotypy ok AZF/CFTR ok

Starania od 2019 , 1 poronienie
    I.IVF 12/23 krótki protokół (bemfola 225 oraz ganirelix)💉01/24 punkcja jajnikow,pobrano 14 🥚i 6 poszło do zaplodnienia,do 3 doby wszystko pięknie,do 5 doby nie przerwał żaden 😭

maj 2024 II procedura
    ( Puregon, Menopur, Ganirelix)
    05/24 punkcja 💉 Pobrano 14komorek ,9 🥚 mamy 2 ❄️❄️4AB ,4 BC
    08/24 FET 4 AB ✊( Estrofem 3x1 Oestrogel 2x1 Duphaston 3x1 Cyclogest 400 2x1 Prolutex )
    25.08 cień cienia beta 7,3 (6dpt) 14,4 (8dpt) 12 (10 dpt)😿💔
    10.24 biopsja endometrium - poniżej5 komórek, obraz z cechami stanu zapalnego. Doksycyklina i Metronidazol
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ