X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dzni płodne a skurcze maicicy
Odpowiedz

dzni płodne a skurcze maicicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frankapzn Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni mam dni płodne (odpowiedni sluz spadek i skok temp) , wczoraj była owulacja jednak trochę mnie niepokoi fakt iz od kilku dni mam takie delikatne skurcze macicy nie są jakoś bardzo bolesne ale je czuje i zaczęłam sie denerwować czy to jest normalne? starym się już kilka miesięcy jednak takie objawy mam dopiero teraz. Dodam że miesiąc temu miałam stwierdzonego polipa ale po zastosowaniu tabletek się wchłonął, na usg tuż po miesiączce nic już nie było widać

Ona :34 🧡Hashimoto,adenomioza, usunięty polip,biopsja endo CD 138 -(2 kom/1 d.p.w. według lekarza ok ) mthfr oraz pai, KIR AA NK 44%
    Kariotyp ok On: 38 🧡obniżone parametry nasienia
    Kariotypy ok AZF/CFTR ok
    Starania od 2019 , 1 poronienie
    grudzień 2023 I procedura , brak zarodków 😭
    maj 2024 II procedura
    2 ❄️❄️4AB ,4 BC
    08/24 FET 4 AB ✊( Estrofem 3x1 Oestrogel 2x1 Duphaston 3x1 Cyclogest 400 2x1 Prolutex )
    25.08 cień cienia beta 7,3 (6dpt) 14,4 (8dpt) 12 (10 dpt)😿💔
    10.24 biopsja endometrium - poniżej5 komórek, obraz z cechami stanu zapalnego. Doksycyklina i Metronidazol
    FET-luty 25??? ( z zaleceniami immuno)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ