WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne dzni płodne a skurcze maicicy
Odpowiedz

dzni płodne a skurcze maicicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • frankapzn Autorytet

Wysłany: 19 grudnia 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kilku dni mam dni płodne (odpowiedni sluz spadek i skok temp) , wczoraj była owulacja jednak trochę mnie niepokoi fakt iz od kilku dni mam takie delikatne skurcze macicy nie są jakoś bardzo bolesne ale je czuje i zaczęłam sie denerwować czy to jest normalne? starym się już kilka miesięcy jednak takie objawy mam dopiero teraz. Dodam że miesiąc temu miałam stwierdzonego polipa ale po zastosowaniu tabletek się wchłonął, na usg tuż po miesiączce nic już nie było widać

Ona :35 🧡Hashimoto,adeno,mieśniak, mthfr oraz pai, KIR AA NK 44% Cross match - ujmeny, AMH 23'-2,8 24' -2,1 25'-3,6?
    Kariotyp ok On: 39 🧡obniżone parametry nasienia
    Kariotypy ok AZF/CFTR ok
    Starania od 2019 , 1 poronienie
    I IVF 12/2023 , brak zarodków 😭
    II IVF 05/2024
    2 ❄️❄️4AB ,4BC
    08/24 FET 4 AB
    beta 7,3 (6dpt) 14,4 (8dpt) 12 (10 dpt)😿💔
    02.25FET ( z zaleceniami immuno) :( beta 0 ;(
    III IVF 03/2025 ❄️❄️❄️!
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ