Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ellaone

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • daisy813 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Jestem ciekawa, czy któraś z was przy regularnych cyklach 26 dniowych, zaszła w ciąże z seksu w 17 dniu cyklu? :) Wiem, że głupie pytanie, bo zapewne napiszecie, że owulacja mogła się przesunąć i nie wiem kiedy jest jeśli nie mierzę temperatury, ale odkąd obserwuje organizm i zapisuje na WomanLog ( już 4 lata) to zawsze 11 albo 13 dnia mam okropne bóle i kłucia jajnika:/ ciężko się mi czasami ruszyć, dlatego wtedy pewno następuje owulacja... Ale do rzeczy... martwię się tym, że nie zabezpieczamy się z partnerem, ponieważ do tej pory ewentualna ciąża nie byłaby tragedią ale... troszkę się nam w życiu pozmieniało i wolałabym zaczekac jeszcze troszkę. Seks zawsze w dni po owulacji ( wyznaczonej tylko na podstawie śluzu i bólu) i zawsze przerywany... tym razem jednak mój kochany poszalał 😂 Mam tabletkę ellaone ale... bardzo bym jej nie chciała brać :/ Czy według was przy cyklach 26 dniowych jest szansa na zajście z seksu w 17 i czy dzisiaj dwa dni po warto zażyć tabletkę? Bo według mojej skromnej wiedzy nie ma to już sensu... a wy jak uważacie?

daisy813
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ