X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Ellaone

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • daisy813 Koleżanka

Wysłany: 8 lutego 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Jestem ciekawa, czy któraś z was przy regularnych cyklach 26 dniowych, zaszła w ciąże z seksu w 17 dniu cyklu? :) Wiem, że głupie pytanie, bo zapewne napiszecie, że owulacja mogła się przesunąć i nie wiem kiedy jest jeśli nie mierzę temperatury, ale odkąd obserwuje organizm i zapisuje na WomanLog ( już 4 lata) to zawsze 11 albo 13 dnia mam okropne bóle i kłucia jajnika:/ ciężko się mi czasami ruszyć, dlatego wtedy pewno następuje owulacja... Ale do rzeczy... martwię się tym, że nie zabezpieczamy się z partnerem, ponieważ do tej pory ewentualna ciąża nie byłaby tragedią ale... troszkę się nam w życiu pozmieniało i wolałabym zaczekac jeszcze troszkę. Seks zawsze w dni po owulacji ( wyznaczonej tylko na podstawie śluzu i bólu) i zawsze przerywany... tym razem jednak mój kochany poszalał 😂 Mam tabletkę ellaone ale... bardzo bym jej nie chciała brać :/ Czy według was przy cyklach 26 dniowych jest szansa na zajście z seksu w 17 i czy dzisiaj dwa dni po warto zażyć tabletkę? Bo według mojej skromnej wiedzy nie ma to już sensu... a wy jak uważacie?

daisy813
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ