Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne endometrioza i starania sie o dzidzie....
Odpowiedz

endometrioza i starania sie o dzidzie....

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniak100 Nowa

Wysłany: 17 maja 2013, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!! Czy któraś z Was ma endometrioze, nie ma jednego jajnika i zaszła w ciążę?
    ?????????????????????????????

aniak100
  • sylwiunia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam endometrioze, w porę usunięto torbiele endometrialne i ogniska endometriozy a we wtorek mam wizytę kontrolną po laparoskopii, a starania wznawiamy od następnego cyklu

"Nadzieja za­wiera w so­bie światło moc­niej­sze od ciem­ności, ja­kie pa­nują w naszych sercach".Jan Paweł II

6es3onyx9001zu66.png
  • kicinia Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam endometriozę 10 września czeka mnie druga laparoskopia. Mam nadzieję że tym razem nie pójdzie na marne.

• agula Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ja tez mam endometrioze i guzy na obu jajnikach, za tydzien mam wizyte u gina w uk to zobacze co mi powiedza. pozdrawiam :)

Endometrioza IV stopnia
    13.05.2014 - laparotomia, usuniecie torbieli i ognisk endometriozy, udroznienie jajowodow, plastyka jajowodow i jajnikow.
    Za 6 miesiecy staranka :)
  • Ella Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja przyjaciolka ma endometrioze, mieszka w UK zostala zakwalifikowana do invitro i w zeszlym roku urodzila zdrowego chlopca.

Q82doi09kub0318v3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam endometrioze i 4 ty cykl staram się o dzidzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ella wrote:
    Moja przyjaciolka ma endometrioze, mieszka w UK zostala zakwalifikowana do invitro i w zeszlym roku urodzila zdrowego chlopca.

a zaszła naturalnie w ciążę? czy przez in vitro?

• Ella Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia wrote:
    a zaszła naturalnie w ciążę? czy przez in vitro?

Od razu zakwalifikowali ja do invitro i urodzila po implantacji in vitro

Q82doi09kub0318v3.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ