Endometrium
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minimalne endometrium do zagnieżdżenia zarodka to 7mm. Nie wiem ile miałam po owulacji w szczęśliwym cyklu ale najwięcej w trakcie monitoringu w 14dc miałam 10,5mm i lekarz mówił, że jest super.
Co do naturalnych sposobów na poprawę endometrium - czerwone wytrawne wino, migdały, kompleks wit. B, magnez z B6 - to ja brałamLena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula204 wrote:Witam, sa jakies naturalne sposoby na przyrost endometrium, bo ja slyszalam ,ze wino ,orzechy, w moim przypadku nie pomoglo, mam bardzo skape @.. niewiem czemu ginekolog nie wypisze mi estrofemu?
-
Ja w 11 dc miałam 4,5 a w 18 dc 9 mm to lekarka powiedziała ze mam ładne endo. Od niedawna pije czerwone wino, orzechy jem na poprawę zobaczymy..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo u mnie w 11 dc 14mmm szok, nigdy tyle nie bylo, to znak ,ze cos sie dzieje u mnie, wlasnie estrofemu mi nie dala ale bralam pol roku clo wiec moze przez to zzawsze mialam marne, a teraz super powiedziala,ze to ksiazkowe, i tak czuje,ze to zasluga ziol:)
Complex wit. B tez biore juz jakis czas.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 18:09
-
nick nieaktualny