Endometrium
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam... chciałam się zapytać, czy dość grube endo ok 11mm może świadczyć o dobrym poziomie progesteronu?? Jestem po stwierdzonej owu, lekarz nie zapisał mi duphastonu a ja jestem wstanie brać wszsytko byle żeby się udało.Starania pod okiem lekarza od lipca 2012
-
Nie trzeba być na czczo bo progesteron nawet można popołudniu badać ze względu na to ze rano może być niższy niż popołudniu, chyba że lekarz ci kazal na czczo. Progesteron bada się nawet i dwa razy dziennie wiec jeśli byś cały.dzień nic nie jadła byłabyś dobra[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJaJaga wrote:No z tym "żadnych" nie ryzykowałabym... ost byłam na hormonach na oddziale w szpitalu położniczym i tam od rana miałam być na czczo..nie sądzę żeby mówili mi tak, żeby tylko uprzykrzyc życie..
-
Na pocieszenie...w cyklu w którym zaszłam chodziłam na monitoring. W 12 dc pęcherzyk miał 18 mm, endo 6 mm.W 17 dc kolejna wizyta, potwierdzona owulacja jednak endometrium nadal 6 mm. Odpuściłam ten cykl, a 25 dc test wskazał drugą kreskę Szybki telefon do gina, zalecenie brania luteiny i teraz czekam na moją upragnioną córeczkę:)Pamiętajcie, że ciało kobiety i procesy które w nim zachodzą są tak skomplikowane, że czasami niemożliwe staje się możliwe i warto czasem oderwać się od rzeczywistości, bo więcej może zdziałać poddanie się niż uparte dążenie do celu:)
-